Το πρόσωπο έκπληξη για το «Bake Off Greece» | dete

Το πρόσωπο έκπληξη για το «Bake Off Greece»

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit ο ALPHA την καινούργια σεζόν θα βγάλει στον αέρα ένα από τα πιο πετυχημένα «παιχνίδια μαγειρικής» όπως λανσάρεται διεθνώς, το «Bake Off» που οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να… μεγαλουργήσουν χρησιμοποιώντας κυρίως ζάχαρη κι αλεύρι. Για το… ψήσιμό του μάλιστα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άκη Πετρετζίκη που… τα έσπασε με τον ΣΚΑΪ για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του  «Bake Off Greece».  Και μπορεί το κανάλι της Κάντζας να διεκδίκησε και τελικά να πήρε από το κανάλι του Φαλήρου τον «πρώτο έλληνα Master Chef» αλλά για το παιχνίδι μαγειρικής έπεισε και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να επιστρέψει από την Αμερική όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Η συμφωνία με την ηθοποιό είναι στο «κλείσιμο» και απομένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές για να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας την παρουσίαση.

Δεν είναι όμως μόνο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που θα επιστρέψει στη χώρα μας για τις ανάγκες του «Bake Off Greece», αλλά και ένας διάσημος και πετυχημένος στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ALPHA έχουν συμφωνήσει με τον Νικόλα Στράγκα να αναλάβει κι αυτός κριτής στο καινούργιο projectτους. Για όσους δεν τον γνωρίζουν αξίζει να αναφέρω ότι ο Νικόλας Στράγκας έχει γεννηθεί στον Πειραιά αλλά εδώ και αρκετά χρόνια έχει μεταναστεύσει στη Δανία, καταφέρνοντας να… γλυκαίνει τους Δανούς τόσο μέσα από τη «Dessert Boutique Strangas» που έχει ανοίξει στο κέντρο της Κοπεγχάγης όσο και με τις συνταγές που δίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές που συνεργάζεται, αλλά και με τα βιβλία που έχει γράψει με τα… γλυκά μυστικά του.

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι ο Νικόλας Στράγκας τα τελευταία χρόνια έχει… πολιορκηθεί και από άλλα εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια όσο και από επιχειρήσεις να βρεθεί ξανά στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν τον είχε πείσει να αφήσει τη Δανία και να επιστρέψει με την οικογένειά του, συνεχίζοντας εκεί την πετυχημένη επαγγελματική πορεία του. Έτσι λοιπόν είναι ευχάριστη εξέλιξη ότι τα στελέχη του ALPHA κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό του «Bake Off  Greece» και να είναι στην κριτική επιτροπή. Βέβαια όπως και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ο πετυχημένος pastry chef θα παραμείνει στη χώρα μας για τρεις περίπου μήνες, όσο θα διαρκέσουν τα γυρίσματα και μετά θα επιστρέψει στη Δανία.

Έτσι λοιπόν αν μέχρι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές δεν… χαλάσει κάτι στο «ψήσιμο» είναι προγραμματισμένο στα τέλη Αυγούστου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Bake Off  Greece» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τους Άκη Πετρετζίκη, Νικόλα Στράγκα και έναν ακόμα στην κριτική επιτροπή. Άλλωστε στις αρχές Οκτωβρίου το «παιχνίδι μαγειρικής» θα κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ALPHA διεκδικώντας δύο φορές τη βδομάδα να… γλυκαίνει τους τηλεθεατές και να… φουσκώνει από τηλεθεάσεις!