Το πιο απίθανο αίτημα προς τον Ομπάμα -Του ζητάνε να βοηθήσει να βγάλει άλμπουμ ο Κάνι Γουέστ | dete

Το πιο απίθανο αίτημα προς τον Ομπάμα -Του ζητάνε να βοηθήσει να βγάλει άλμπουμ ο Κάνι Γουέστ

Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει Πολιτεία. Γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα για να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια του Κάνι Γουέστ;

Στις παραπάνω φράσεις συνοψίζεται το σκεπτικό του πιο περίεργου αιτήματος που έχει δεχθεί ο Λευκός Οίκος. Γιατί οι φαν του τραγουδιστή ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει ό,τι μπορεί με την εξουσία που έχει, προκειμένου να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του καλλιτέχνη.

«Ο Κάνι Γουέστ μας έχει κρατήσει διψασμένους για πολύ καιρό. Δεν έχουμε δει νέα τραγούδια για μήνες. Ο Πρόεδρος πρέπει να τον διατάξει να βγάλει το άλμπουμ στις 21 Αυγούστου, όπως διαδίδει ο παραγωγός του», ανέφερε η αίτηση προς το Λευκό Οίκο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι παραγωγός, Μάικ Ντιν, έχει δηλώσει ότι το άλμπουμ θα βγει μόλις το ολοκληρώσει ο Γουέστ, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτό που μάλλον πρέπει να κάνει τώρα ο Μπαράκ Ομπάμα είναι να σηκώσει τα μανίκια και να μπει στο στούντιο για να επισπεύσει τη διαδικασία! Τουλάχιστον αυτό φαίνεται ότι περιμένουν από τον Αμερικανό πρόεδρο οι φαν του ράπερ.