Το παράπονο της Μις Υφήλιος «για τέσσερα λεπτά»: Έριξαν στα σκουπίδια τα όνειρά μου | dete

Το παράπονο της Μις Υφήλιος «για τέσσερα λεπτά»: Έριξαν στα σκουπίδια τα όνειρά μου

Η Ariadna Gutierrez, η γνωστή πια ανά τον πλανήτη «Miss Colombia», η οποία κράτησε το στέμμα της «Μις Υφήλιος» από λάθος του παρουσιαστή Steve Harvey, μόλις για λίγα λεπτά, δίνει συνέντευξη και δηλώνει για το πως αντιμετώπισε την όλη ιστορία αφού έκλεισαν τα φώτα του διαγωνισμού. «Πήγα στο δωμάτιο των γονιών μου και προφανώς ήμουν πολύ στεναχωρημένη. Έκλαψα ένα τόνο δάκρυα εκείνο το βράδυ», δήλωσε στο δίκτυο Univision.

To όνομά της, όντως υπήρχε στην κάρτα του παρουσιαστή, αλλά αναφερόταν ως πρώτη επιλαχούσα και όχι ως νικήτρια που ήταν στην πραγματικότητα η Pia Wurtzbach από τις Φιλιππίνες.

«Σε τέσσερα λεπτά μου κατέστρεψαν το όνειρο, το έριξαν στα σκουπίδια. Θα μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά, ήταν σαν να μην τους ένοιαζαν τα συναισθήματα ενός νεαρού κοριτσιού που κυνηγάει το όνειρο της», είπε για την παραγωγή και τους υπευθύνους των καλλιστείων. Ο παρουσιαστής που έκανε το λάθος, Steve Harvey, μέσω της εκπομπής του ζήτησε συγγνώμη από την και της ζήτησε να συζητήσουν το λάθος του, αλλά η Gutierrez δεν έχει ακόμα απαντήσει στο αίτημα του.