Το παράνομο ζευγάρι της TV | dete

Το παράνομο ζευγάρι της TV

Παντρεμένος, (πατέρας δύο παιδιών) παρουσιαστής ξεμυαλίστηκε με ηθοποιό 13 χρόνια μικρότερή του

Νέος «παράνομος» έρωτας στην πόλη, με πρωταγωνιστές πολύ γνωστό παρουσιαστή και νεαρή σεξοβόμβα ηθοποιό, που έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τα κάλλη της! Η σχέση τους έχει γίνει talk of the town, κυρίως στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με τον τηλεστάρ να αδιαφορεί για τα σχόλια, παρότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η ναζιάρα ενζενί, που του έχει πάρει τα μυαλά, είναι δεκατρία χρόνια μικρότερή του, μελαχρινή, χυμώδης και ήταν πρωταγωνίστρια σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega.

Ο παρουσιαστής, που στο παρελθόν φλέρταρε με το θεατρικό σανίδι, έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα, όπως αποκαλύπτει έγκυρη πηγή. Δεν υπολογίζει πλέον τα πάνω από δεκαπέντε χρόνια γάμου με την (απατημένη) σύζυγό του, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή: Ψηλή, μελαχρινή, καλλίγραμμη, πάντα άνετη με τους δημοσιογράφους που συχνά την προσεγγίζουν εξαιτίας του συζύγου της. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχτεί πως ο έγγαμος βίος με τον δημοφιλή παρουσιαστή περνούσε κατά καιρούς κρίσεις, ωστόσο η αγάπη τους, όπως έλεγε, νικούσε στο τέλος.

Ο τηλεαστέρας εδώ και μερικούς μήνες πετάει στα σύννεφα από έρωτα για την όμορφη ηθοποιό. Νιώθει πως ξαναγεννήθηκε και χαζογελάει στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού όπου παρουσιάζει με επιτυχία την ψυχαγωγική εκπομπή του. Μάλιστα, προκειμένου να... μειώσει κάπως τη διαφορά ηλικίας με την ερωμένη του, φροντίζει να καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά του πριν από κάθε έξοδό του. Διαθέτει δε την προσωπική του κομμώτρια, που φροντίζει να «ψεκάζει» με σκούρο σπρέι την κόμη του, ώστε να μικροδείχνει!

Και να θέλει να κρυφτεί ο παρουσιαστής, η χαρά του έρωτα δεν τον αφήνει, γι' αυτό έχει γίνει απρόσεκτος στις εξόδους του με την πιτσιρίκα, παρότι επιλέγει μεγάλα κλαμπ της πόλης και ακόμα μεγαλύτερες παρέες για το... ξεκάρφωμα. Οι -όλο νόημα- ματιές, τα τυχαία αγγίγματα και τα κερασμένα ποτά δεν περνούν απαρατήρητα από τους συναδέλφους του, που όμως κάνουν τα στραβά μάτια από σεβασμό στη γυναίκα του.