Το νέο τραγούδι των Corrosive Influence | dete

Το νέο τραγούδι των Corrosive Influence

Οι  Corrosive Influence είναι  η μέταλ μπάντα που είχε πάει το 2018 στο Schoolwave Festival και είχε συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά μαθητικά/φοιτητικά φεστιβάλ που γίνονται στην χώρα μας κάθε χρόνο στις αρχές καλοκαιριού.

Η μπάντα αυτή είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στους fans του είδους και είχε δείξει από τότε τις δυνατότητες που έχει. Δύο χρόνια μετά και έχοντας κάνει εμφανίσεις σε αρκετά live, συμμετέχοντας σε διάφορα φεστιβάλ, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που σίγουρα θα κάνει αίσθηση, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις δουλειές που κάνουν οι αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού.

Πρόκειται για το "The Last Lament", το τελευταίο μοιρολόι, δηλαδή, ένα τραγούδι αρκετά "σκοτεινό" που μιλάει επί της ουσίας για τις εσωτερικές μας αναζητήσεις και τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι μας για να διατηρήσουμε ζωντανή μια άχνα φωτός, μία σπίθα μέσα στο σκοτάδι που μας περικλείει.

H μπάντα αυτή που αποτελείται από τον Γιώργο Μουστάκα (Lead Vocals/Rhythm Guitar), τον Νίκο Βουτσινά (Lead Guitar/Backing Vocals), τον Λευτέρη Κολοκυθά (Bass) και τον Δημήτρη Μπουζιώτη (Drums), ενώ συνεργάτης των παιδιών έχοντας διάφορες δημιουργικές ιδέες που τους βοηθούν, είναι ο Γιώργος Τριανταφύλλου.