Το κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ στο «Μαντάμ Τισό» του Βερολίνου δεν είναι και μεγάλη επιτυχία | dete

Το κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ στο «Μαντάμ Τισό» του Βερολίνου δεν είναι και μεγάλη επιτυχία

Δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι οι θαυμαστές της Νίκι Μινάζ αντικρύζοντας το κέρινο ομοίωμα της αγαπημένης τους τραγουδίστριας στο μουσείο της «Μαντάμ Τισό» στο Βερολίνο.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το κέρινο ομοίωμά της δεν την κολακεύει καθόλου, άλλοι ότι δεν της μοιάζει καν και άλλοι ότι η στάση είναι ιδιαίτερα προκλητική.

15785159278387

 

Πολλές φορές στο παρελθόν το «Μαντάμ Τισό» έχει δεχθεί επικρίσεις για τις ανακριβείς αναπαραστάσεις πολλών διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Τομ Μπρέιντι και Μπιγιονσέ (την τελευταία, αρκετές φορές μέχρι που κατάφεραν τη σωστή απόδοση, πέρυσι). Το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Μινάζ παρουσιάστηκε στο «Μαντάμ Τισό» του Λας Βέγκας, το 2015. Αν και πολλοί χαρακτήρισαν προκλητική την πόζα, η ίδια η Μινάζ το είχε εγκρίνει, με δήλωσή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Zu@ghetto004

Listen, I’m not even die hard Nicki Minaj fan but she can RAP & ppl don’t give her talent the credit it deserves. That wax figure Madame Tussaud’s put out…that’s not Onika Maraj. I’m so sorry. Does google not exist? They looked at that mess & said “yh, we got it”. No, you don’t.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Got Chips and Eating Ruffles.@All_Cake88

somebody said- the nicki minaj wax figure...look like a Mexican stripper from Houston

Προβολή εικόνας στο Twitter

Broke Mom@BrokeMomLife

Did they use @faceapp_ai to make @NICKIMINAJ wax figure? Sis don't look like that..

Προβολή εικόνας στο Twitter
πηγή: protothema.gr