Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους 2.500 του Αμστερνταμ | dete

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους 2.500 του Αμστερνταμ

Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε η ΑΕΚ στους περίπου 2.500 οπαδούς της που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το αναμενόμενο, όμως η συμπεριφορά τους ήταν υποδειγματική.

Έτσι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τους ευχαρίστησε θερμά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται και την υποχρέωση, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στις εξέδρες του "Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα" στην πρεμιέρα μας στο UEFA Champions League απέναντι στον Αγιαξ.

Ζητάμε συγγνώμη από εκείνους -ευτυχώς λίγους- οι οποίοι ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ευρώπης και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν μάταια να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Οι πραγματικές ανάγκες μας για αυτό το παιχνίδι θα απαιτούσαν μέχρι και διπλάσιο αριθμό εισιτηρίων από αυτόν που δικαιούμασταν, κάτι που δεν ήταν δυνατό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο όχι μόνο για τη στήριξή τους προς την ομάδα και στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά κυρίως για την άψογη συμπεριφορά τους, την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες της ολλανδικής αστυνομίας, τη συντεταγμένη προσέλευσή τους στο γήπεδο, το γεγονός ότι δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και για το γεγονός ότι κατά κοινή παραδοχή όλων διαφήμισαν με τη στάση τους -για μια ακόμα φορά- την ομάδα μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος!

Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε πολύ!».