Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου τιμά τη μνήμη του πρώην Δημάρχου Αντιρρίου, Γεωργίου Κολοβού

06.10.2020 / 19:51
γκο-1-171

Τo όνομα του αειμνήστου τέως Δημάρχου Αντιρρίου, Γεωργίου Κολοβού θα φέρει πλέον η Πλατεία που βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου στη Μακύνεια Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας ανέφερε τα εξής:

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο τιμώντας τον αείμνηστο Γεώργιο Κολοβό, που επί δύο τετραετίες έθεσε γερά θεμέλια στο Δήμο Αντιρρίου. 

Η πορεία που χάραξε στην αυτοδιοίκηση αναγνωρίζεται από όλους, καθώς τίμησε το δημαρχιακό θώκο, όχι μόνο με την εργατικότητα και την αγάπη του για το Αντίρριο αλλά, πρωτίστως με την προσωπικότητά του.  Θεωρώ ότι για πολλές ακόμη γενιές θα μνημονεύεται το όνομά του. 

Μπορεί σήμερα να μην είναι μαζί μας, αλλά μαζί μας παραμένει το έργο του.  Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω, και προσωπικά, την ευγνωμοσύνη μου για τον άνθρωπο που τίμησε τον τόπο του».

Ο Γεώργιος Κολοβός είχε γεννηθεί στις 16 Οκτωβρίου του 1932 και διετέλεσε Δήμαρχος στο Δήμο Αντιρρίου από το 2002 έως το 2010. Έφυγε από τη ζωή στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στα 80 του χρόνια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα