Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας μας «μεταφέρει» σε ένα «υποβρύχιο σύμπαν»-Προβολή ταινιών μικρού μήκους του Vincent Remède | dete

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας μας "μεταφέρει" σε ένα "υποβρύχιο σύμπαν"-Προβολή ταινιών μικρού μήκους του Vincent Remède

Μικρού μήκους ταινίες θα προβληθούν στις 25 Μαΐου στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στην Πάτρα. Πρόκειται για ταινίες του Vincent Remède που είναι Γάλλος, συγγραφέας βιβλίων για τη νεολαία στις Εκδόσεις Hachette και Εκδόσεις Didier.

Κάνει ταινίες στο θαλάσσιο οικοσύστημα

Είναι επίσης βιντεογράφος. Παθιασμένος για καταδύσεις, είχε την ευκαιρία να καταδυθεί λίγο – πολύ σε όλες τις θάλασσες και τους ωκεανούς... Κάνει ταινίες στο θαλάσσιο οικοσύστημα που προβάλλουν τα θαυμαστά και τα υδρόβια αξιοθέατα.

Έτσι λοιπόν το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί την Παρασκευή, 25 Μαΐου, και ώρα 20.00, στην οδό Φιλοποίμενος, για να ανακαλύψουμε τις μικρού μήκους ταινίες του και να μιλήσουμε μαζί του σε μια βραδιά αφιερωμένη στην υποβρύχια ζωή: «Χίλιες και μία αποχρώσεις του μπλε ... το υποβρύχιο σύμπαν "

Ο Vincent Remède θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 19 έως 26 Μαίου 2018, επί τη ευκαιρία της περιοδείας των συγγραφέων «Χίλιες και μία γαλλόφωνες Οδύσσειες» που διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Hachette Fle και Εκδόσεις Didier.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Είσοδος Ελεύθερη