ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ: Τον έπιασε η σύζυγος με ιερόδουλη ρομά στην Κ. Αχαΐα | dete

ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ: Τον έπιασε η σύζυγος με ιερόδουλη ρομά στην Κ. Αχαΐα

Το τι έγινε στο σπίτι του αιρετού… δεν περιγράφεται! Μόλις η σύζυγος (η οποία είχε υποψιαστεί τι γινόταν) έμαθε πως ο άνδρας της επισκεπτόταν συχνά… την Δυτική Αχαΐα και είχε ερωτικές επαφές με ιερόδουλες και μάλιστα… ρομά!

 

Ο «μοουρντάρης» αιρετός αν και … δεν σου γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να κάνει τέτοια (ασχολείται και με τον χώρο της εκκλησίας, και έχει πολλά κοινωνικά ενδιαφέροντα) φαίνεται πως επισκεπτόταν συχνά πυκνά την περιοχή και είχε «πάθος» για τις τσιγγάνες, τις οποίες με ένα ευτελές ποσό μέχρι 15 ευρώ… τις είχε στο κρεβάτι του!

 

Μόνο που λογάριασε… χωρίς την σύζυγό του. Η οποία σχεδόν… τον έπιασε επ’ αυτοφώρω και … ποιος τον έκλαιγε! Το τι έγινε στο σπίτι… δεν περιγράφεται! Μέχρι και ο πατέρας του επενέβη για να σώσει την κατάσταση, ενώ και τα πεθερικά του… μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν την «κερατωμένη» σύζυγο.

 

Την ίδια εποχή και πιθανόν και τα προηγούμενα χρόνια, ο αιρετός… έκανε και άλλα, αλλά… φρόντιζε να τα «καλύπτει»! Είναι άλλωστε ωραίος άνδρας και έχει… καλή φήμη στο κρεβάτι! Τουλάχιστον αυτό λένε… και κάποιες «πρώην του»! Ευτυχώς ο γάμος του σώθηκε γιατί όλα έγιναν… για ένα βίτσιο του. Να κάνει σεξ με ρομά ιερόδουλες. Η γυναίκα του με τα πολλά τον συγχώρεσε και έτσι δεν διαταράχθηκε άλλο η οικογενειακή γαλήνη. Πάντως όσοι έμαθαν το θέμα (τα λέει και μόνος του στους κολλητούς του) έπαθαν την πλάκα τους. «Μα είναι δυνατόν; Και δεν του το χαμε»! Αμ τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι, λέει η λαϊκή ρήση. Και σε αυτή την περίπτωση… έπεσαν μέσα!

 

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η σύζυγός του είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπής, από τα πλέον ευυπόληπτα πρόσωπα της πατραϊκής κοινωνίας και φυσικά με κούτελο καθαρό! Αλλά βλέπετε ο σύζυγος… παραστράτησε!