Το απρόοπτο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Γιατί ο παρουσιαστής έψαχνε αναπτήρα – BINTEO | dete

Το απρόοπτο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Γιατί ο παρουσιαστής έψαχνε αναπτήρα - BINTEO

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνικά έσβησαν όλα τα φώτα με αποτέλεσμα το στούντιο να βυθιστεί στο σκοτάδι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν έχασε το χιούμορ του, ενώ και οι καλεσμένοι δεν είχαν κανέναν πρόβλημα, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι συμμετείχαν στη συζήτηση μέσω skype.

"Εμείς σβήσαμε και τα φώτα...Δεν πειράζει. Μου αρέσει" είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Στη συνέχεια ρωτούσε τους συνεργάτες του αν έχει κανείς αναπτήρα για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, ενώ επιστράτευσε και τον φακό του κινητού του για να φωτίσει το στούντιο. Βέβαια, έπειτα από λίγο το φως επανήλθε και όλα συνεχίστηκαν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε, στις 24:00, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» .Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης των τελευταίων 30 ετών, μιλά για τις δύσκολες στιγμές μπροστά και πίσω από την κάμερα, την προσωπική του ζωή και την πορεία του στη δημοσιογραφία.