ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! – «Η κοπέλα μου με ζηλεύει γιατί είμαι ο Άνθιμος Ανανιάδης» | dete

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! – «Η κοπέλα μου με ζηλεύει γιατί είμαι ο Άνθιμος Ανανιάδης»

Στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε νυχτερινή του έξοδο στο κέντρο της Αθήνας μίλησε ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο ηθοποιός που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα μας μέχρι να επιστρέψει στην Αμερική, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί τη βάση του, αρνήθηκε ότι κάτι τρέχει με την… «κοντή» του Παρα Πέντε, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του.

Όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά η Κατερίνα Θεοχάρη είναι το κορίτσι του, ο Άνθιμος απάντησε ότι «είμαστε φίλοι πολύ καλοί και περνάμε και πάρα πολύ καλά έτσι; Φαίνεται αυτό!».

Όσο για τις σχέσεις και το πόσο εύκολο είναι να «δεχθεί» μια κοπέλα ότι ο σύντροφός της είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης; «Είναι ένα θέμα αυτό. Με ζηλεύει η κοπέλα μου επειδή είμαι ο Άνθιμος Ανανιάδης. Κοίτα, είναι δύσκολο να με ακολουθήσει κιόλας, που είμαι σε 4 διαφορετικά μέρη στον κόσμο ανά μήνα ας πούμε», είπε και συνέχισε, μιλώντας για το πρώτο βήμα στις μέχρι τώρα σχέσεις του, το οποίο το έκανε «ο Θεός. Που μας έφερε κοντά. Τώρα το ποιος έκανε το πρώτο βήμα είναι κάτι το οποίο αλλάζει!».

«Γενικά είμαι ανοιχτός σαν τύπος. Οι άνθρωποι μου μιλάνε, τους μιλάω πίσω. Νομίζω ότι γενικά, είναι λίγο φιλική η επαφή μου με τους θαυμαστές, δεν έχω κάποιο κόμπλεξ», δήλωσε τέλος και «έσκασε» ακόμα ένα χαμόγελο στην κάμερα!