Πατρινός αθλητής απείλησε με πιστόλι τον προπονητή του! Έγινε της κακομοίρας σε ομάδα βόλεϊ – Μήνυση από τον «κόουτς» | dete

Πατρινός αθλητής απείλησε με πιστόλι τον προπονητή του! Έγινε της κακομοίρας σε ομάδα βόλεϊ – Μήνυση από τον «κόουτς»

Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε πριν από μερικές ημέρες στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Παλλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το notioanatolika.gr και επιβεβαίωσαν αθλητές αλλά και η διοίκηση του συλλόγου Πατρινός αθλητής της ομάδας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Καλαματιανό προπονητή του Βασίλη Ξεροβάσιλα. Ο 52χρονος είναι προπονητής φέτος στην Παλλήνη, ενώ μέχρι και πέρυσι ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του «Ακρίτα» και στο παρελθόν ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Μεσσηνιακού.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Ξεροβάσιλας είχε αποφασίσει να διώξει τον αθλητή από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα. Αρχικά ο Πατρινός αθλητήςτον καλούσε στο τηλέφωνο για να του ζητήσει το λόγο αλλά ο προπονητής δεν του απαντούσε κι έτσι ο αθλητής έξαλλος πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας για να ζητήσει το λόγο.

Από κουβέντα σε κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο αθλητής γρονθοκόπησε τον προπονητή και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να σταματήσει. Το επεισόδιο, όμως, έλαβε και άλλες διαστάσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αθλητής μετά τον ξυλοδαρμό του προπονητή έβγαλε πιστόλι.

Μήνυση από Ξεροβάσιλα
Δεν γνωρίζουμε αν το πιστόλι ήταν αληθινό ή ψεύτικο ξέρουμε όμως ότι στην θέα του… έγινε της κακομοίρας! Κάποιοι πανικοβλήθηκαν και οι πιο ψύχραιμοι έπεσαν πάνω στον αθλητή για να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Ο Ξεροβάσιλας σοκαρισμένος πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του αθλητή του και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.
Η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο δημιουργήσας το επεισόδιο έχει ζητήσει συγνώμη από τον σύλλογο διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του αλλά ενήργησε εν θερμώ έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή»!