Τους γλίτωσε το… αυτοκίνητο – Κορμός δέντρου κατέληξε σε όχημα

10.09.2020 / 6:05
0d55f61ae13bd00db643cb60ef53495c_XL

Έναν τεράστιο κορμό- κλαρί,   από το δέντρο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το κατάστημα “Κοτόπουλα Κοντοχρήστος” στην Αμαλιάδα, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκου Σιάψάλη, κόπηκε χθες το πρωί και ευτυχώς έπεσε στο αυτοκίνητο διανομών. Και λέμε ευτυχώς, γιατί λίγους… πόντους μακριά περίμεναν σε “ουρά” πελάτες για να μπουν στο κατάστημα να ψωνίσουν!

Το κατάστημα του κ. Σιαψάλη βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου, πίσω από το δημαρχείο και εκτός των πελατών, κατά τις πρωινές κυρίως ώρες περνάει πολύς κόσμος. Ο κ. Σιαψάλης, μόλις είχε επιστρέψει από διανομή προϊόντων και πάρκαρε παραπλεύρως της εισόδου του μαγαζιού, ώστε να παραλάβει εκ νέου προϊόντα και να συνεχίσει τις διανομές.

Ξαφνικά, οι πελάτες που περίμεναν έξω, είδαν να πέφτει ο μεγάλος κορμός από την μουριά και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, είχε καταλήξει στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου διανομών!

Έντρομος ο κ. Σιαψάλης, βγήκε από το κατάστημα και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υπάρξει κάποιος τραυματισμός ενημέρωσε τον δήμο Ήλιδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και την ιδιοκτήτρια του οικοπέδου που βρίσκεται η μουριά.

 

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα