Τον πυροβόλησε μέσα στο γραφείο του-Γνωστός δικηγόρος κατά των πλειστηριασμών το θύμα | dete

Τον πυροβόλησε μέσα στο γραφείο του-Γνωστός δικηγόρος κατά των πλειστηριασμών το θύμα

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, που το μεσημέρι δέχθηκε πυροβολισμό από έναν 70χρονο συνταξιούχο. Σύμφωνα με το seleo, ο δράστης μπήκε στο γραφείο του δικηγόρου και τον πυροβόλησε, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που όπλισαν το χέρι του.

Το περιστατικό συνέβη στις 14:00 το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το θύμα είναι ηλικίας 40-45 ετών και έχει δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου. Πρόκειται για δικηγόρο που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών. Όπως αναφέρει το seleo, κάθε Τετάρτη μαζί με άλλα μέλη από Συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στα δικαστήρια και διαμαρτύρεται κατά των πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο δικηγόρος έχει τραύμα στην κοιλιά από τον πυροβολισμό. Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Πρώην πελάτης του θύματος ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, o δράστης πυροβόλησε τον δικηγόρο μπροστά στην συνεργάτιδά του. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ είπε στο voria, ότι ο δράστης είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δήλωσε στο Voria ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

Πληροφορίες λένε ότι συνάδελφοι από γειτονικά γραφεία ήταν εκείνοι που κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς ενώ αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο ο τραυματισμένος δικηγόρος είχε τις αισθήσεις του.