Τι ψάχνουν οι άπιστοι άντρες και πώς θέλουν τις ερωμένες τους | dete

Τι ψάχνουν οι άπιστοι άντρες και πώς θέλουν τις ερωμένες τους

Με τον Μελ Γκίμπσον εμβαθύναμε σε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες», τώρα μέσα από την έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα γνωριμιών για εξωσυζυγικές σχέσεις «Victoria Milan» μαθαίνουμε για το τι ακριβώς είναι αυτό που ζητούν οι άπιστοι άνδρες από τις ερωμένες τους και πως ακριβώς τις ονειρεύονται.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 5.000 άνδρες και τα ευρήματα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το 70% παραδέχθηκε πως η εξωτερική εμφάνιση μετρά περισσότερο από τον εσωτερικό της κόσμο, ενώ μόλις το 22,5% ενδιαφέρεται για τη νοημοσύνη της.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που επιζητά ο άπιστος άνδρας στην ερωμένη του είναι οι καμπύλες, τα μακριά μαλλιά και η προσεγμένη εμφάνιση. Το 40% των συμμετεχόντων επιζητά χυμώδεις γυναίκες, ενώ το 35,2 θέλει αδύνατες.

Το 30% ονειρεύεται ερωμένες που διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση, κομψές και στιλάτες.

Σημαντικές παράμετροι είναι επίσης τα μακριά μαλλιά, μαζί με το ύψος και τα όμορφα μάτια. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που τους αρέσουν οι πιο μικροκαμωμένες.

Η ιδανική ερωμένη θα πρέπει να διαθέτει αίσθηση του χιούμορ, καθώς το 67,6% των ερωτηθέντων το θεωρεί διεγερτικό.

Πάνω από το 50% των ανδρών δήλωσε πως το περιπετειώδες πνεύμα και η ευγένεια παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Το 45% ρίχνει το βάρος στις νεαρές ηλικίες, ενώ το 40% αναζητά ρομαντισμό και αξιοπιστία!

Η ωριμότητα και η γενναιοδωρία είναι στοιχεία που απασχολούν μόλις το 5%.

«Τα ανδρικά στερεότυπα για τις γυναίκες έχουν εξελιχθεί. Δεν έχει σημασία αν είναι με καμπύλες, λεπτές ή μεσαίου μεγέθους. Σε όλους μας αρέσουν οι υγιείς και σε καλή φόρμα άνθρωποι όταν φλερτάρουμε, ειδικά όταν σκοπός του φλερτ είναι η εξωσυζυγική σχέση», αναφέρει ο CEO της ιστοσελίδας, Σίγκουρντ Βένταλ.

«Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ακριβώς πως οι προτιμήσεις των ανδρών είναι διαφορετικές καθώς όλοι οι τύποι γυναικών εκπροσωπούνται στην έρευνα», προσθέτει.