Παρασκευή, 27.11.2020, 6:19 μμ

Τι λέει ο παπάς για τη συνάντησή του με τον Νίκο Χαρδαλιά

22.09.2020 / 15:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ÁÐÅÃÊËÙÂÉÓÌÏÕ ÊÁÔÏÉÊÙÍ ÏÎÕÁÓ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ  ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÏ ÌÏÕÆÁÊÉ

 Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την επιτυχημένη επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών που έγινε το πρωί στην Καρδίτσα, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες να φιλάει το χέρι ιερέα, χωρίς να φορά μάσκα.

Ο ίδιος, με δημοσίευσή του το αρνείται, ωστόσο ο π. Κωνσταντίνος, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS τον συγχαίρει για την κίνησή του.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς αρνείται πως φίλησε το χέρι του ιερέα, ενώ μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ιστορίες, όπως της σημερινής με τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην Οξυά Καρδίτσας, «μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω».

«Αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό» συμπληρώνει.

 ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που… φίλησε το χέρι του.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα