Τι είπε για τους ομοφυλόφιλους στο στρατό ο Καμμένος που δηλώνει ότι δεν είναι ομοφοβικός | dete

Τι είπε για τους ομοφυλόφιλους στο στρατό ο Καμμένος που δηλώνει ότι δεν είναι ομοφοβικός

Δεδομένη είναι η δυνατότητα επιλογής της σεξουαλικής ζωής του καθενός και αυτό ισχύει και για τους στρατιωτικούς. Αυτή είναι η θέση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τους ομοφυλόφιλους και επισήμανε ότι δεν είναι ομοφοβικός. Όλα αυτά στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Ενικός του Star,όπου απάντησε σε ερώτηση για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν υπέρ του συμφώνου καθώς όπως είπε ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, “η στάση μας θα καθοριστεί από πολλούς παράγοντες και θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την απόφαση της Εκκλησίας». Τάχθηκε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε στη στη μιντιακή διαπλοκή και διαφθορά, διαβεβαιώνοντας ότι η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλες τις ποινικές υποθέσεις. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι ορισμένα πρωτοσέλιδα στοχεύουν για συγκεκριμένους λόγους την κυβέρνηση και τους υπουργούς. «Η κυβέρνηση τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα και δέχθηκε επίθεση» συνέχισε ο κ. Καμμένος.
Για όσα έγιναν τον περασμένο Ιούλιο με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, υποστήριξε ότι «θα μπορούσαμε να γίνουμε ήρωες και να εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», ενώ όσον αφορά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σημείωσε ότι η εύκολη λύση θα ήταν να εξαντλήσουμε την τετραετία και να μην προσφύγουμε στον ελληνικό λαό.
«Αποφασίσαμε να αλλάξουμε πολιτική και γι’ αυτό πήγαμε σε εκλογές» συνέχισε και επανέλαβε ότι η παρούσα συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.
Σχετικα με τη δημόσια συζήτηση για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κανένα διαχωρισμό, ενώ ξεκαθάρισε ότι η προσευχή στα σχολεία και το μάθημα των θρησκευτικών δεν πρόκειται να καταργηθούν.