Τι έγινε και σε ένα μεγάλο κομμάτι της Πάτρας ξεμείναμε από νερό σε συνθήκες καύσωνα – Πότε θα επανέλθει; | dete

Τι έγινε και σε ένα μεγάλο κομμάτι της Πάτρας ξεμείναμε από νερό σε συνθήκες καύσωνα - Πότε θα επανέλθει;

Σημαντική και αφορούσε ένα μεγάλο κομμάτι της Πάτρας ήταν η βλάβη που προέκυψε σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην περιοχή της Ταραμπούρα, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και μετά.

Το νερό σταμάτησε εντελώς σε ένα κομμάτι της Πάτρας που αφορούσε τα Ψηλαλώνια, το Σκαγιοπούλειο, την Ακτή Δυμαίων και άλλες περιοχής. Η βλάβη αυτή εξαιτίας του ότι ήταν σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ και όχι στο δίκτυο δυσκόλεψε τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Πατρών που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να την διορθώσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πατρών Ανδρέα Παπανικήτα, ύστερα από επικοινωνία που είχε το dete.gr μαζί του η βλάβη έχει επιδιορθωθεί και το νερό σταδιακά επανέρχεται στις περιοχές της Πάτρας. Μέχρι αργά το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Πάντως, δεν ήταν λίγα τα παράπονα που έφτασαν στα γραφεία του dete.gr από Πατρινούς που είδαν μέσα στον καύσωνα να μην έχουν ούτε στάλα νερό στις βρύσες τους.

Οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑ Πατρών κατανοούν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και ζητούν συγνώμη, χωρίς φυσικά να έχουν αυτή την απόλυτη ευθύνη αφού το όλο θέμα όπως προαναφέραμε πρόκυψε από βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.