Της κακομοίρας στην παραλία του Λόγγου… για δύο ομπρέλες - Πήγαν για μπάνιο και..κατέληξαν στο τμήμα

 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην παραλία του Λόγγου πριν από μερικές ημέρες το οποίο μάλιστα… έφτασε μέχρι τα δικαστήρια. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο.

Μια παρέα επέλεξε να κάνει το μπάνιο της στην υπέροχη παραλία του δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Αιγιαλείας. Έφθασαν στο σημείο που επέλεξαν και έβγαλαν τις ομπρέλες θαλάσσης τους με σκοπό να τις στήσουν και να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ωστόσο όπως απεδειχθη στην συνέχεια «λογάριαζαν» χωρίς… τον νταή της παραλίας!

Τοποθέτησαν τις ομπρέλες μπροστά από μια άλλη κάτω από την οποία βρισκόταν άνδρας μέσης ηλικίας. Με το που αποπειράθηκαν να «μπήξουν» τις ομπρέλες στην άμμο έγινε.. το ένα λα δεις! Ο άνδρας έγινε πυρ και μανία, σηκώθηκε και άρχισε να τους βρίζει. Τα μέλη της παρέας έμειναν «κάγκελο» αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχαν κάνει, μια και στις περισσότερες παραλίες, συνηθίζεται οι ομπρέλες να τοποθετούνται σε σειρές κάθετα και οριζόντια!

Ο άνδρας όμως δεν περιορίστηκε στην εκτόξευση ύβρεων! Με περίσσιο θράσος και μπροστά στα άναυδα μάτια των μελών της φιλήσυχης παρέας άρπαξε τις ομπρέλες και τις πέταξε … στην θάλασσα και αμέσως μετά… σηκώθηκε και έφυγε.«Κόκκαλο» η παρέα. Φοβούμενη τις εξελίξεις και μη θέλοντας να έχει μπλεξίματα, μάζεψαν τις ομπρέλες από την θάλασσα και επέστρεψαν σπίτι τους εμφανώς σοκαρισμένοι.

Όμως ο «νταής» δεν είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην «οργή» του. Τους ακολούθησε με την μηχανή του και άρχισε να τους βρίζει ακόμη και όταν έφθασαν… έξω από το σπίτι τους. Τελικώς εκλήθη αστυνομία και υπεβλήθη και μήνυση.

Όπως απεδείχθη ο «ταύτος εν παραλία Λόγγου» είχε «προνοήσει» τοποθετώντας την ομπρέλα του από το προηγούμενο βράδυ ώστε το πρωί να «τύχει» … της καλύτερη θέσης! Και επειδή απαιτούσε και… θέα, δεν θα συγχωρούσε με τιποτα κάποιον που θα έβαζε την ομπρέλα του μπροστά του. Η συνέχεια… ενώπιον του ακροατηρίου.