Της είπαν να φύγει από το σπίτι της… για να μην μπλέξει με τους ρομά! Απίστευτο συμβάν στα Προσφυγικά! | dete

Της είπαν να φύγει από το σπίτι της… για να μην μπλέξει με τους ρομά! Απίστευτο συμβάν στα Προσφυγικά!

 

Πραγματικός εφιάλτης έχει γίνει για μία 38χρονη γυναίκα, αλλά και για όλους τους κατοίκους της γειτονιάς τους στην περιοχή των Προσφυγικών, η συμβίωση με πολυμελή οικογένεια τσιγγάνων που πήραν  σπίτι για να μείνουν μόνιμα εκεί! Η 38χρονη γυναίκα εδώ και χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Οι ρομά την έχουν χτυπήσει, την έχουν απειλήσει, έχουν προκαλέσει φθορές στην περιουσία της και η Αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να της προτείνει …να επιδείξει αδιαφορία καθώς ….θα βρει τον μπελά της! «Τσιγγάνοι είναι τι να τους κάνουμε; Λες και καταλαβαίνουν; Από τα δεκαπέντε παιδιά τους, κάποια είναι στη φυλακή. Δεν πιάνουν οι συστάσεις μας. Πρόσεξε μήπως κάποια μέρα βρεθείς πουθενά «χωμένη» της είπε αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα την συμβούλευσε ότι «το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να φύγει από το σπίτι της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρει τον μπελά της».

 

Η 38χρονη γυναίκα ζει εδώ και πέντε χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με  τον σύζυγό της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Το κακό «παράγινε» πριν από μερικές ημέρες, όταν μην αντέχοντας άλλο θέλησε να κάνει παρατήρηση στην οικογένεια των ρομά που διαμένει ακριβώς απέναντι από το δικό της νεόκτιστο σπίτι, επειδή είχαν βάλει ένα ημιφορτηγό ακριβώς μπροστά από το σπίτι της.  Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά ο τσιγγάνος άρπαξε την αλυσίδα του σκύλου του και άρχισε να την απειλεί πως θα την χτυπήσει. Στην «απειλή» της δε, πως θα καλέσει την Αστυνομία της είπε… πως θα φέρει μπράβους να την δείρουν.

 

Η ζωή του ζευγαριού και των παιδιών τους έχει γίνει κόλαση. Έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε «φρούριο»! Και προς το παρόν… κάνουν υπομονή αφού κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.