«ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ» ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ - 90χρονος το μεγαλύτερο «καμάκι» στην Αγία Τριάδα!

Σε «γαμπρό» της γειτονιάς έχει αναδειχθεί 90χρονος στην περιοχή της Αγίας Τριάδας! Ο οποίος όπως δείχνουν τα «πεπραγμένα» του… είναι σε όλα «χαρισματικός»! Μάλιστα όπως μας λένε γυναίκες που έχουν πέσει «θύματα» των προτάσεών του… το λέει η καρδιά του και μάλιστα επιμένει μέχρι να πετύχει τον στόχο του, εκτός και αν του το ξεκόψουν από την αρχή με αυστηρό τρόπο!

Αναγνώστρια του «Κόσμου» είχε τον εξής διάλογο με τον συγκεκριμένο υπερήλικα (ο διάλογος έγινε απογευματινή ώρα και ενώ η γυναίκα περίμενε το λεωφορείο):

Παππούς: Θες να πάμε σπίτι μου να μου κάνεις λίγο παρέα;
Εγώ: Όχι, ευχαριστώ.
Παππούς: Μα γιατί; Να ξέρεις έχω τρία σπίτια...!
Εγώ: Να τα χαίρεστε. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Άλλωστε σε λίγο θα φύγω. Θα έρθει και το λεωφορείο μου....!
Παππούς: Να ξέρεις πάντως θα τα πάρεις τα λεφτά σου. Ότι αξίζεις....!
Εγώ: Α ξέρετε, είμαι και παντρεμένη!
Και στο τέλος καταλήγει: «Προφανώς και πήρα το πρώτο ταξί που βρέθηκε μπροστά μου...»!

Όπως έμαθε η εν λόγω κυρία, έμαθε από γειτόνισσα της περιοχής ότι ο εν λόγω παππούς είναι ο «γαμπρός της γειτονιάς». Είναι κοντά 90 χρονών, και είναι πάντα κουστουμαρισμένος. Έχει δε το συνήθειο να την «πέφτει» σε όλες τις νεαρές. ....έ! «Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Λεωνίδα που παρά τα χρόνια του δε χάνει την όρεξή του....(δεν ξέρω αν έχει άνοια )» κατέληξε η γυναίκα.

Ευτυχώς οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι ο παππούς κάνει χιούμορ. Η τουλάχιστον αντιμετωπίζουν οι ίδιες τα «καμώματα» του με χιούμορ. Άλλωστε και ο 90χρονος δεν είναι θρασύδειλος ή εριστικός. Απλά κάνει το «καμάκι» του… και ότι πιάσει (αν πιάσει)!