Την παράτησε ο αρραβωνιαστικός όταν είδε φωτογραφίες της στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού | dete

Την παράτησε ο αρραβωνιαστικός όταν είδε φωτογραφίες της στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού

Στο στόχαστρο μιας πάμπλουτης Ρωσίδας επιχειρηματία με έδρα το Ντουμπάι βρέθηκε πασίγνωστος Ελληνας πλαστικός χειρουργός, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τον χωρισμό της από τον γόνο πανίσχυρης οικογένειας του εμιράτου λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους. Αφορμή, όπως υποστηρίζει, ήταν οι φωτογραφίες που τράβηξε εν αγνοία της, αμέσως μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες την υπέβαλε!

Στην αγωγή που κατέθεσε η 36χρονη επιχειρηματίας κατηγορεί τον γιατρό για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ζητά -ούτε λίγο ούτε πολύ- χρηματική αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ τόσο από τον ίδιο όσο και από δύο νοσηλευτικά ιδρύματα στα οποία έγιναν τα χειρουργεία.

Στις επίμαχες φωτογραφίες η πλούσια Ρωσίδα εμφανίζεται μισόγυμνη πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι και σε πολύ άσχημη κατάσταση, με γάζες στο πρόσωπο, αίματα, ουλές και συρραμμένες τομές, πρησμένη και παραμορφωμένη!

Οπως υποστηρίζει η γοητευτική Ρωσίδα, χωρίς να του το ζητήσει κανένας, ο Ελληνας γιατρός θέλησε να ενημερώσει τον πρίγκιπα σύζυγο της πρώτης εξαδέλφης της (ανέλαβε να καλύψει οικονομικά το μεγαλύτερο κόστος των επεμβάσεων ως δώρο) ότι όλα πήγαν καλά με τα χειρουργεία! Σκοπός του φέρεται πως ήταν να τον προωθήσει επαγγελματικά στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Από το κινητό

Ομως ο πρίγκιπας σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε και ενημέρωσε αμέσως τον μνηστήρα της 36χρονης, δείχνοντάς του τις φωτογραφίες που του είχε αποστείλει ο γιατρός στο κινητό τηλέφωνό του!

Μάλιστα, στη συνέχεια τον συμβούλευσε να κινηθεί δικαστικά μαζί με την αρραβωνιαστικιά του εναντίον του γιατρού!

Ολα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη (είναι μητέρα μιας εξάχρονης κόρης από προηγούμενο γάμο) αποφάσισε να δώσει δραστική λύση στο θέμα της παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε, καθώς με ύψος μόλις 1,55 μ. είχε φτάσει να ζυγίζει κάτι παραπάνω από... 90 κιλά! Με τη συγκατάθεση του συντρόφου της, ενημέρωσε τον πρίγκιπα και σύζυγο της εξαδέλφης της, ο οποίος ως επιτυχημένος επιχειρηματίας με πολλές και σημαντικές γνωριμίες ήξερε τον Ελληνα γιατρό, που δραστηριοποιούνταν και στο εμιράτο με την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού.

Ο γιατρός ενημέρωσε τη Ρωσίδα ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με χειρουργό εξειδικευμένο σε βαριατρικές επεμβάσεις, ο οποίος ανέλαβε να τη χειρουργήσει στις 20 Μαΐου 2016 με τη μέθοδο της ρομποτικής επιμήκους γαστρεκτομής. Η επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα την υπερβολική χαλάρωση του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματος και συγκεκριμένα στην κοιλιά, στους μαστούς, τους βραχίονες και τους μηρούς, κάτι που η 36χρονη γνώριζε από την αρχή.

Τις επεμβάσεις αποκατάστασης ανέλαβε ο κατηγορούμενος, ο οποίος την εξέτασε και της πρότεινε να υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική, πλαστική και ανόρθωση μαστών με τοποθέτηση ενθεμάτων, αλλά και σε πλαστική βραχιόνων και μηρών. Επίσης, της πρότεινε διαφραγματοπλαστική μύτης και διόρθωση ουλής προσώπου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο για τον επικείμενο γάμο στο Ντουμπάι.

Τα χειρουργεία πραγματοποιήθηκαν σταδιακά· το πρώτο στις 16 Σεπτεμβρίου 2016, το δεύτερο στις 28 του ίδιου μήνα και το τρίτο στις 28 Δεκεμβρίου 2016. Για όλα αυτά, βάσει των εμβασμάτων που έλαβε από τον πλούσιο πρίγκιπα, ο γιατρός πληρώθηκε συνολικά με 56.814,40 ευρώ. Μάλιστα, από αυτά τα 15.000 ευρώ τα κατέβαλε τοις μετρητοίς ο μνηστήρας της 36χρονης, προκειμένου να την προσέξει περισσότερο!

Ωσπου να ολοκληρωθούν τα χειρουργεία, η πλούσια επιχειρηματίας δεν επέστρεψε στο Ντουμπάι, ώστε να μην τη δει κανένας και υποψιαστεί το παραμικρό. Ομως επισκεπτόταν άλλοτε το εξοχικό των γονιών της στο Σότσι της Ρωσίας και μια φορά -με τον μνηστήρα της- ένα φιλικό ζευγάρι τους στον Δομοκό Φθιώτιδας.

Οπως εξηγεί, η σχέση τους φαινόταν άκρως φυσιολογική, ως την ημέρα που επέστρεψε στο Ντουμπάι, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αν και είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά του μνηστήρα της, αυτή χειροτέρεψε με την επιστροφή της στο εμιράτο και στις αρχές Μαρτίου τον πίεσε για να μάθει τι είχε συμβεί. Τότε εκείνος της αποκάλυψε μουδιασμένος και στενοχωρημένος όσα είχαν συμβεί εν αγνοία της με το παράνομο φωτογραφικό υλικό και κατέληξε να της ζητήσει να χωρίσουν, αφού δεν μπορούσε να ξεχάσει το τρομακτικό θέαμα που είχε αντικρίσει!

Κατάθλιψη

Ο χωρισμός έσπρωξε τη Ρωσίδα στον γολγοθά της κατάθλιψης, που τη μετέτρεψε σε ένα απόμακρο και λυπημένο άτομο χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή. Οσο συγγενείς και κοινοί φίλοι τους ζητούσαν να μάθουν την αιτία του χωρισμού τους τόσο εκείνη κλεινόταν στον εαυτό της, αφού από την ντροπή της δεν μπορούσε να αποκαλύψει την αλήθεια. Για να δικαιωθεί τουλάχιστον ψυχολογικά, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Ελληνα γιατρού, καταθέτοντας αγωγή εναντίον του, η οποία θα απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες τη νέα χρονιά.

Οπως εξηγεί στην «Espresso» ο δικηγόρος της 36χρονης Θωμάς Στάικος, οι εναγόμενοι προχώρησαν σε παράνομη διαβίβαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση της 36χρονης:

«Στην προκειμένη περίπτωση διαβιβάστηκαν προσωπικά δεδομένα της εντολέως μου σε τρίτους ανθρώπους και μάλιστα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 2 του Ν2472/1997. Σε αυτήν την κατηγορία υπάγονται όλα τα ιατρικά δεδομένα (medical data). Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε διαβίβαση ιατρικών δεδομένων χωρίς τη συναίνεσή της, με αποτέλεσμα να προσβληθεί η προσωπικότητά της, να υποστεί επαγγελματική ζημία και να διαταραχτεί η προσωπική της ζωή».