Τετ α τετ η συνάντηση Καραμανλή – Πελετίδη, την Τετάρτη, για την υπογειοποίηση της γραμμής του σύγχρονου τρένου

07.09.2020 / 5:11
peletidis-karamanlis

Συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη είχε το πρωί του Σαββάτου η επιτροπή των κατοίκων της βόρειας Πάτρας που ζητούν την υπογειοποίηση της γραμμής του σύγχρονου τρένου με τη μορφή cut and cover. H συνάντηση αυτή έγινε παρουσία των μελών της επιτροπής που εκπροσωπούν τους συλλόγους που προέρχονται από 11 τουλάχιστον περιοχές της Πάτρας και είχε επίκεντρο την αναμενόμενη επίσκεψη του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στα γραφεία του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, την ερχόμενη Τετάρτη, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του δημάρχου με τα μέλη της επιτροπής, ο κ. Πελετίδης θα πάει στα γραφεία του υπουργείου, χωρίς να συνοδεύεται αυτή τη φορά από εκπροσώπους των κατοίκων της βόρειας Πάτρας. Άλλωστε, ο κ. Καραμανλής φέρεται να ζήτησε να γίνει η συνάντηση αυτή κατ’ ιδίαν, με τον κ. Πελετίδη.

Η Πάτρα ζητάει την πλήρη υπογειοποίηση (πάντα με την μορφή cut and cover) της γραμμής της έλευσης του σύγχρονου τρένου από το Ρίο μέχρι και τον σταθμό του Αγίου Ανδρέα, κοντά στο νέο λιμάνι. Ο υπουργός θυμίζουμε ότι το σχέδιο που είχε εξαγγείλει (απουσία της δημοτικής αρχής) μιλούσε για πλήρη υπογειοποίηση της γραμμής από το ύψος της Κανελλοπούλου μέχρι και το νέο λιμάνι.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα