Τεράστια η συμβολή του ΚΤΕΛ στο Πατρινό Καρναβάλι | dete

Τεράστια η συμβολή του ΚΤΕΛ στο Πατρινό Καρναβάλι

Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ως έναν πρώτο απολογισμό της επισκεψιμότητας στο Πατρινό Καρναβάλι, ότι πάνω από 20.000 άτομα απ' όλη την Ελλάδα ήρθαν μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην πόλη. Αύξηση άνω του 10% σε σχέση με πέρσι.

Το ΔΣ, οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ Αχαΐας προσέφεραν μεγάλες εκπτώσεις , προσωπική εργασία και εξαιρετικές υπηρεσίες στους ταξιδιώτες-επισκέπτες του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς.

Στόχος ήταν, οι ελκυστικές τιμές των εισιτηρίων, να αποτελέσουν αφορμή ώστε να έρθουν περισσότεροι επισκέπτες στην πόλη μας, κάτι που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια.

Το ΚΤΕΛ Αχαΐας εμπράκτως συμβάλλει με διάφορες πρωτοβουλίες του, στο να καταστεί η Πάτρα πόλος έλξης και να τονωθεί η αγοραστική δυναμική της πόλης. Το φετινό Καρναβάλι αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας συμβολής. Τέτοιες θετικές πρωτοβουλίες από την πλευρά του θα συνεχιστούν και με άλλες ευκαιρίες για την Πάτρα.

Οι θετικές εξελίξεις στο θέμα των μεγάλων οδικών αξόνων Ολυμπία και Ιονία Οδός στο επόμενο διάστημα, μπορούν να καταστήσουν το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας καθοριστικό παράγοντα της τουριστικής προοπτικής της πόλης και πέραν του τριημέρου του Καρναβαλιού. Και προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται ότι προσανατολίζονται και οι υπεύθυνοι του.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας, κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος, δήλωσε: «Η συμβολή μας με τη συγκεκριμένη ενέργεια, είναι η ελάχιστη συνεισφορά στην πόλη μας, την κοινωνία και τους επαγγελματίες της Πάτρας".