Τα 40 εκατ. ευρώ αγγίζει η πώληση Μανωλά – Κέρδος και για τον Ολυμπιακό | dete

Τα 40 εκατ. ευρώ αγγίζει η πώληση Μανωλά – Κέρδος και για τον Ολυμπιακό

Χωρίς να βρίσκεται η Ελλάδα στο EURO, αποτελεί έναν από τους πιο «καυτούς» αμυντικούς της Ευρώπης. Η τιμή του έχει εκτοξευτεί στα 40 εκατομμύρια ευρώ και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ πρωτοστατούν στη μάχη απόκτησής του. Ο Κώστας Μανωλάς δύσκολα θα μείνει την επόμενη σεζόν στη Ρόμα και όλα δείχνουν πως θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης.

Η Ρόμα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2014 έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και αποφάσισε να επενδύσει σωστά πάνω του. Σε τέτοιο βαθμό, που μόλις δύο χρόνια μετά είναι έτοιμη να βάλει στα ταμεία της σχεδόν το τριπλάσιο ποσό απ' όσα δαπάνησε.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοσέ Μουρίνιο, επανέφερε το όνομα του Κώστα Μανωλά στο ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο ακόμα και για ποσό ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πιθανή μετακίνηση όμως του παίκτη δεν θα επωφεληθεί μόνο η Ρόμα αλλά και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι βάσει ενός ειδικού όρου που είχε μπει στο συμβόλαιο του παίκτη, μπορεί να πάρει έως και το 50% της μεταπώλησης του παίκτη αν και η Ρόμα είναι σίγουρο πως θα ψάξει να βρει τρικ ώστε να μην παραχωρήσει τόσο μεγάλο ποσοστό στην ελληνική ομάδα.