Τα παζάρια της Βανδή στην Κωνσταντινούπολη! | dete

Τα παζάρια της Βανδή στην Κωνσταντινούπολη!

Συναυλία και shopping therapy στην Κωνσταντινούπολη για τη Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια «πέταξε» στη γειτονική χώρα μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και μια ομάδα συνεργατών της προκειμένου να δώσει μια συναυλία και παράλληλα έκανε τις αγορές της, αφού -ως γνωστόν- στην Πόλη τα πάντα είναι πιο φτηνά από την Αθήνα.

Ο φακός της «Espresso» εντόπισε την καλλιτέχνιδα στο τεράστιο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, το Grand Bazaar.

Συνοδευόμενη από συνεργάτη της, πιθανότατα στιλίστα, καθώς της έλεγε τη γνώμη του σε οτιδήποτε κι αν κοιτούσε, η Δέσποινα γύρισε δυο τρία μαγαζιά, μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν συμπατριώτη της από την Καβάλα, ονόματι Μιχάλη.

Ενθουσιασμένη, η τραγουδίστρια μίλησε για λίγο μαζί του και πληροφορήθηκε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θυμάται πάντα με αγάπη την ιδιαίτερη πατρίδα του. Φεύγοντας από το κατάστημά του, η Βανδή κρατούσε στα χέρια της μια μικρή τσάντα που ψώνισε από εκεί.
Λίγες ώρες αργότερα η Ελληνίδα σταρ έδωσε τις ευχές της μέσω Ιnstagram στον σύζυγό της, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Με δύο κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στον λογαριασμό της δήλωσε full in love μαζί του έπειτα από 15 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. «45 το αγόρι μου!!! Ακόμα να με φτάσει!» έγραψε κάνοντας χιούμορ με τη διαφορά στην ηλικία τους, καθώς εκείνη είναι 49 ετών. Εβαλε μάλιστα hashtag «Η αγάπη της ζωής μου!», ενώ του επιφύλαξε και μια τούρτα-έκπληξη με θέμα την ΑΕΚ, την οποία εμφάνισε ξαφνικά κατά τη διάρκεια ενός δείπνου τους στην Πόλη.