Τα λάθη που κάνεις στο στοματικό σεξ και τον βγάζεις εκτός εαυτού | dete

Τα λάθη που κάνεις στο στοματικό σεξ και τον βγάζεις εκτός εαυτού

Λοιπόν για να μη στα πολυλογώ και για να μη σε κρατάω άλλο σε αγωνία, σήμερα θα μιλήσουμε για τα λάθη που κάνουμε όλες εμείς κατά τη διάρκεια του στοματικού, τα οποία είναι ικανά να τον βγάλουν εκτός εαυτού. Δε σε χάλασε...

1. Bάζεις δόντι:
Βρε συ πόσες φορές θα σου το πούμε; Τα δόντια είναι για να τρως μπριζόλα, να κόβεις το σιλοτέιπ, να δαγκώνεις όποιον σε έχει πειράξει και φυσικά να τα πλένεις! Δόντια και στοματικό είναι δύο έννοιες που πρέπει να μείνουν ξένοι και σίγουρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Αχ και νά 'ξερες τι πόνο βιώνει ο κακομοίρης όταν συνειδητοποιεί ότι εκτός από γλώσσα βάζεις και... κάτι ακόμα.
2. Δεν βάζεις χέρι: 
Κοίταξε να δεις, σίγουρα η στοματική κοιλότητα έχει τον πρώτο λόγο αλλά καλό θα ήταν πού και πού να ξεκουράζεσαι και να χρησιμοποιείς και λίγο τα χέρια σου για έξτρα απόλαυση και ηδονή. Προσοχή: Τα χέρια θα πρέπει πάντα να λειτουργούν σε όφελος των υπολοίπων και όχι ανταγωνιστικά!

3. Προσπαθείς να κάνεις εκείνο που κάνουν στις ταινίες:

Και εννοούμε το deep throating το οποίο μάλλον κάνεις λάθος και μάλλον όταν το κάνεις πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το να τον απογειώσεις ακόμα περισσότερο. Με λίγα λόγια, και εδώ θα συμφωνήσουμε με τα αγαπητά μας αγόρια, αν δεν ξέρεις κάτι να το κάνεις καλά, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου!

4. Δεν έχεις οπτική επαφή:

Α εδώ φίλη μου θα τα χαλάσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό, από το να τον κοιτάζεις βαθιά και όλο νόημα στα μάτια, παράλληλα με την υπόλοιπη δουλίτσα που κάνεις. Και πραγματικά, ίσως να μην υπάρχει ούτε ένας άντρας στον πλανήτη γη, που να μη βρίσκει το συγκεκριμένο, super ερεθιστικό!

5. Δεν το απολαμβάνεις:

Last but not least: Αν το κάνεις καταναγκαστικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, τότε το παιχνίδι το έχεις χάσει σίγουρα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε βλέπει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησες να το κάνεις. Πώς να έρθει σε mood ο χριστιανός βρε κορίτσι μου; Οπότε, πάρτο αλλιώς και δες το σαν προσφορά απόλαυσης, η οποία θα έχει και εξαίρετο... feedback!