Τίμος Ζαχαράτος: Ο 30χρονος πατρινός σεφ γράφει ιστορία

04.10.2020 / 15:32
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
zaxaratos

Ιστορία στον χώρο της μαγειρικής γράφει ο 30χρονος πατρινός σεφ Τίμος Ζαχαράτος που έφτασε μέχρι το Παρίσι όπου και εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Μάλιστα στο Παρίσι βρέθηκε στο πλευρό του Joel Robunchon, που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος σεφ του 20ου αιώνα και είναι ο πρώτος σεφ στον κόσμο με τα περισσότερα αστέρια Michelin.

Σήμερα βρίσκεται στην Κύπρο όπου εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο, ενώ έχει ανοίξει και το δικό του χώρο, ένα κατάστημα με street food.

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο ένα «ίδιο» μαγαζί στην Αθήνα. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει την εταιρεία «finedining» η οποία είναι σε θέση να βοηθά και να συμβουλεύει εστιατόρια σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα