Τέρμα το κρυφτό για Αραβανή- Οικονομόπουλο | dete

Τέρμα το κρυφτό για Αραβανή- Οικονομόπουλο

Πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή! Επειδή «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται», το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια διασκέδασε στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τον οποίο, όπως πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες, είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και πρόσφατα, όταν γευμάτισαν σε εστιατόριο του Κολωνακίου, επέλεξαν να μπουν και να βγουν χωριστά από τον χώρο για να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Ομως το βράδυ του Σαββάτου αντάλλασσαν καυτές ματιές και πετούσαν γαρίφαλα ο ένας στον άλλον!

Η ξανθιά παρουσιάστρια, που μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο «My style rocks», βρέθηκε με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη μια ανάσα από την πίστα στο μαγαζί που σημειώνει μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος της και όλη τη βραδιά, που τραγουδούσε τις μεγάλες επιτυχίες του, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έκαναν παρέα αραιά και πού, όμως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πιο κοντά. Τόσο που τα βέλη του έρωτα τούς λάβωσαν για τα καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν από μια επίσκεψη της όμορφης ξανθιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο λαϊκός τραγουδιστής. Η υπέροχη φωνή του, η σκηνική παρουσία του και το σωστό... timing βοήθησαν, ώστε να δει ο ένας τον άλλον με διαφορετικό μάτι κι άρχισαν να πυκνώνουν οι επισκέψεις της παρουσιάστριας στο μαγαζί. Από τότε η Ευαγγελία βρίσκεται συχνά πυκνά εκεί, μόνο που την τελευταία φορά οι κοινές ματιές τους «φώναζαν» την ευτυχία τους!

 

πηγή: espressonews.gr