Τάμτα με… εσώρουχα | dete

Τάμτα με... εσώρουχα

«Το ξέρεις πως πεθαίνω για τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου» τραγουδούσε κάποτε ο Νίκος Καρβέλας και γινόταν χαλασμός.

Πού να το φανταζόταν ο εκκεντρικός συνθέτης ότι τρεις δεκαετίες αργότερα θα βρισκόταν μια τραγουδίστρια η οποία θα έπαιρνε έμπνευση για το καλοκαιρινό look της στην πίστα. Γνωστή για τις εκκεντρικές, ενίοτε και αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, η Τάμτα ξεπέρασε τον εαυτό της αυτή τη φορά. Η τραγουδίστρια από τη Γεωργία προκάλεσε κύμα «καύσωνα» στα μπουζούκια της Μυκόνου, κάνοντας τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες να χάσουν τη λαλιά τους και να χρειαστούν επειγόντως παγωμένο νερό!

Τι κι αν ένα σουξέ της λέει «φταις μα δεν με ξανακαίς»; Η Τάμτα έβαλε... φωτιά και τους «έκαψε» όλους βγαίνοντας με τα εσώρουχά της στην πίστα του κέντρου Cabaret, στο νησί των ανέμων.

Διάφανο νεγκλιζέ

Αρχικά, η αοιδός, που εμφανίζεται στο εν λόγω μυκονιάτικο στέκι μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, φορούσε ένα μαύρο, πλην όμως διάφανο νεγκλιζέ, το οποίο χρησιμοποίησε κάποια στιγμή ως μίνι φούστα, μένοντας από τη μέση και πάνω με το μαύρο σουτιέν της. Κι όλα αυτά δίχως να σταματήσει το τραγούδι. Φυσικά οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τη χειροκροτούν θερμά και να ζητωκραυγάζουν!

Σύντομα ανέβηκε στο stage και ο Σαμπάνης με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες Χρήστο Μάστορα, ο οποίος έτυχε να βρεθεί στο Cabaret το συγκεκριμένο βράδυ, και το γλέντι συνεχίστηκε έως τα ξημερώματα. Να σημειωθεί ότι η Τάμτα έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν με διχτυωτά σύνολα και εσώρουχα πάνω στην πίστα. Το σίγουρο είναι πως έτσι κάνει και οικονομία στα τόπια με τα υφάσματα. Κρίση έχουμε...