Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών: “Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο” | dete

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών: "Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο"

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

"Το δράμα και η κοροϊδία σχετικά με τον δρόμο της Πατρών - Πύργου συνεχίζεται. Άλλοι δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της τελευταίας δεκαετίας σε 132 στα 107 τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στην εθνική καρμανιόλα.

Το ψέμα και η υποκρισία των υπευθύνων είναι ώρα να σταματήσει εδώ. Η κατάσταση του εθνικού δικτύου της Πατρών - Πύργου είναι επιεικώς απαράδεκτη και μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες αναλογεί και με αυτό ακόμα να είναι αμφίβολο. Στην κοινωνία του 21ου αιώνα δεν ταιριάζουν αυτές οι συνθήκες και η απαίτηση για λύση του προβλήματος είναι επιτακτική.

Αύριο Τετάρτη 26/2/2020 πραγματοποιείται Πανηλειακή διαμαρτυρία στο ύψος του Βουπρσασίου με αίτημα την άμεση διεκπεραίωση και κατασκευή του έργου. Προέχει η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των εργολάβων και κατασκευαστών.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Λεχαινών έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας και καλεί όλα τα μέλη του αλλά και τους πολίτες όλης της περιοχής να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία."