Σωτήρης Τσίφας: “Το πιο σημαντικό γκολ που έχω βάλει φέτος με την Αναγέννηση Πατρών” | dete

Σωτήρης Τσίφας: "Το πιο σημαντικό γκολ που έχω βάλει φέτος με την Αναγέννηση Πατρών"

 

Ο Σωτήρης Τσίφας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της  Αναγέννησης Πατρών επί της Θύελλας Πατρών αφού πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του. Ταυτόχρονα συνέχισε την καλή παράδοση που έχει να σκοράρει εναντίον της Θύελλας, ήταν το τρίτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και όπως λέει «Το γκολ που πέτυχα εναντίον της Θύελλας Πατρών ήταν το πιο σημαντικό γκολ φέτος διότι κερδίσαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες και μια από τις καλύτερες ομάδες».

Και μιλώντας για το μυστικό της καλής πορείας της ομάδας του τόνισε «Η φετινή πορεία της Αναγέννησης οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει καλό κλίμα, είμαστε παίκτες  που κοιτάμε όλοι το καλό της ομάδας χωρίς τα μεγάλα ονόματα, αλλά με την βοήθεια 3−4 παικτών με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, όπως είναι οι Τζουραμάνης, Ιωάννου, Παναγόπουλος και τον προπονητή μας που ξέρει τι ζητάει από εμάς σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Και ερωτηθείς αν στόχος είναι η τετράδα απάντησε «Η τετράδα ήταν από την αρχή ένας από τους στόχους μας και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εκεί ψηλά και ελπίζουμε να παραμείνουμε».