Σφοδρή επίθεση Ζωής σε Τσακαλώτο: Ούτε καλά ελληνικά δεν μιλάει! | | dete

Σφοδρή επίθεση Ζωής σε Τσακαλώτο: Ούτε καλά ελληνικά δεν μιλάει! |

Σφορδή επίθεση εξαπέλυσε πριν από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ζητώντας τον λόγο «επί προσωπικού και επί διαδικαστικού», η πρόεδρος της Βουλής είπε απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών: «Κύριε υπουργέ, την Τρίτη το πρωί, όταν βγήκατε από το Hilton, μετά τις συζητήσεις με τους δανειστές, με στοχοποιήσατε για το πώς πρέπει να λειτουργεί η Βουλή. Και μάλιστα λέγοντας "Ζωής θέλοντος". "Ζωής θελούσης" θέλατε να πείτε, κύριε υπουργέ», ανέφερε ειρωνικά και σε πολύ έντονο ύφος η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πως τολμάτε να με στοχοποιείτε;
«Πως τολμάτε να στοχοποιείτε προέδρους επιτροπών, την Πρόεδρο της Βουλής, πως τολμάτε να τους αποδίδετε δόλο όταν προσπαθούν να τηρήσουν την διαδικασία;», είπε οργισμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Οικονομικών.

Για να συνεχίσει ακόμα πιο αιχμηρά: «Εσείς και η κυβέρνησή σας με στοχοποιείτε. Με ποιο δικαίωμα στοχοποιείτε με εκφράσεις και υπαινιγμούς όποιον προσπαθεί απεγνωσμένα να τηρήσει την κοινοβουλευτική λειτουργία; Ακούστηκαν αδιανόητες εκφράσεις και υπαινιγμοί από την πλευρά σας, κύριε υπουργέ».

Μάλιστα πρόσθεσε: «Πώς τολμάτε να το κάνετε αυτό; Ολοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις παραλείψεις μας, αλλά και από το ήθος μας. Δεν μπορείτε να προσποιείστε ότι δεν βλέπετε την αδυσώπητη επίθεση που γίνεται εις βάρος μου»...

Επίθεση και στον Αλέκο Φλαμπουράρη
Από τα πυρά της Προέδρου της Βουλής δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί το πρωτοσέλιδο της KONTRA NEWS λέγοντας ότι κι εκείνος ακολούθησε τον ίδιο δρόμο λέγοντας ότι «Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε ενδεχομένως να είχαν πιο στενή συνεργασία»

«Δεν με εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ»
Είπε ακόμα ότι δεν την εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός και να μην παραβιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσακαλώτος δεν απάντησε στην κυρία Κωνσταντοπούλου...

Επίθεση και στον Φίλη
Η Ζωη Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη υποστηρίζοντας πως και αυτός την έχει στοχοποιήσει εδώ και καιρό. Μάλιστα εκτόξευσε βολές εναντίον του για την πρωτοβουλία που πήρε χθες προκειμένου να την παρακάμψει και να ξεκινήσει νωρίτερα η διάσκεψη των Προέδρων.

Η απάντηση Τσακαλώτου: Αλλη μία τακτική για να ροκανίσει το χρόνο
Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας πως είναι άλλη μία τακτική της για να ροκανίσει το χρόνο. Πρόσθεσε μάλιστα πως η δήλωση του περί «Ζωής θέλοντος» ήταν χιούμορ. «Την έλλειψη χιούμορ, δεν μπορώ να τη σχολιάσω», τόνισε. Κλείνοντας είπε «όσοι θέλετε να ροκανίσετε το χρόνο για να πάμε σε δάνειο-γέφυρα», είναι κάτι που δεν θα σχολιάσω.