Συντετριμμένος ο Γιώργος Γεωργίου -Μιλά για τον γιο του που κήδεψε σήμερα | dete

Συντετριμμένος ο Γιώργος Γεωργίου -Μιλά για τον γιο του που κήδεψε σήμερα

Συντετριμμένος ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, κήδεψε τον γιο του που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε στο «Ε» και στην εκπομπή «La Biri biri» για τον γιο του, Τάσο ο οποίος έπασχε από την σπάνια ασθένεια «Αταξία του Φρίντριχ».

«Πιστεύω ότι η κλάση του ήταν τεράστια. Τον βρήκε αυτή η ατυχία της πολύ σπάνιας ασθένειας. Είναι 1 παιδί στο 1,5 εκ. Το όνειρο του ήταν να γίνει σκηνοθέτης. Δεν μπορούσε να το κάνει μετά, μπήκε στην αναπηρική πολυθρόνα. Ο Τάσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους Έλληνες, είτε τον ξέρουν είτε όχι. Παλιά είχε κάνει και εκπομπές, πιτσιρικάς με ροκ εκπομπές. Έφυγε. Έφυγε.

Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Να φανταστείς ότι όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του πήγε 2. Και μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός. Η καρδιά του όσο αντέξει. Δεν άντεξε η καρδιά του. Καμιά βδομάδα έζησε. Ήταν η ασθένεια η οποία του έκανε καρδιακή ανεπάρκεια, το ανοσοποιητικό του σύστημα λόγω της ασθένειας του Φρίντριχ του στέρησε τα πάντα. Το μόνο καλό είναι ότι όπως τον είδα τώρα ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος. Δεν το περίμενα. Τόσο όμορφος» είπε «λυγίζοντας» ο Γιώργος Γεωργίου.