ΣΥΝΗ ΚΑΤΖΟΓΙΑ: Η πρωταθλήτρια πυγμαχίας που κάνει καταδύσεις και κολυμπάει με καρχαρίες! | dete

ΣΥΝΗ ΚΑΤΖΟΓΙΑ: Η πρωταθλήτρια πυγμαχίας που κάνει καταδύσεις και κολυμπάει με καρχαρίες!

Η Σύνη Κατζόγια ασχολείται κα με τις καταδύσεις. Η πρωταθλήτρια πυγμαχίας τουΑΣΒΑ Τόφαλος λέει χαρακτηριστικά: «Κάνω καταδύσεις ως χόμπι κυρίως γιατί πάω σε μέρη να κολυμπάω με καρχαρίες και θέλω να το κάνω πιο επαγγελματικά. Ταξιδεύω στο εξωτερικό για αυτές τις εξορμήσεις και ξεκίνησα το 2015 από την Νότια Αφρική».
Ερωτηθείσα πόσο επικίνδυνο είναι να κολυμπάει με καρχαρίες τόνισε: «Προσπαθώ όσο μπορώ να το κάνω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμπειρία να κολυμπάω μαζί τους Επικίνδυνο δεν είναι αν ξέρεις τι να κάνεις και να προσέχεις. Βέβαια είναι άγρια ζώα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά γενικά δεν φοβάμαι. Όσο τα σέβεσαι θα σε σεβαστούν και αυτά».
Η Σύνη Κατζόγια κάνει καταδύσεις στην Ελλάδα, αλλά αυτό το
διάστημα τις κάνει στην Πάτρα, αφού παρακολουθεί μαθήματα. Η ίδια, αναφέρει: «Κάνω μαθήματα για να πάρω τα απαιτούμενα διπλώματα που χρειάζονται. Πρέπει να πάρεις δίπλωμα και να κάνεις κατάδυση και ανάλογα με το μέρος, το βάθος και την περίπτωση πρέπει να έχεις το απαιτούμενο διαπιστευτήριο». Παράλληλα, συνεχίζει με δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία της στην πυγμαχία και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Στην πυγμαχία δεν ξέρω πότε και που θα παίξω λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Ευελπιστώ όλα να πάνε καλά και σύντομα να παίξω. Προπονούμαι καθημερινά και στοχεύω πάντα στο καλύτερο».