ΠΑΤΡΑ – ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Μικροπωλητές έσωσαν ηλικιωμένη από ληστεία! Παραγωγός αντελήφθη ύποπτες κινήσεις δύο νεαρών | dete

ΠΑΤΡΑ - ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Μικροπωλητές έσωσαν ηλικιωμένη από ληστεία! Παραγωγός αντελήφθη ύποπτες κινήσεις δύο νεαρών

Από τύχη γλίτωσε μία 60χρονη γυναίκα να πέσει θύμα ληστείας από δύο νεαρούς όταν πήγε στη λαϊκή αγορά να ψωνίσει. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας στην Πάτρα. Η γυναίκα μόλις είχε κατέβει από το διαμέρισμά της για να κάνει τα ψώνια της στους πάγκους της λαϊκής που είχε στηθεί επί της οδού Ηλείας. Με το που βγήκε από την πόρτα της πολυκατοικίας της ο ένας νεαρός επίδοξος ληστής έπεσε πάνω της δήθεν κατά λάθος αλλά η γυναίκα συνέχισε την πορεία της χωρίς να αντιληφθεί τι σχεδίαζαν αυτός και ο συνεργός του σε βάρος της. Η ίδια προχώρησε προς τους πάγκους εντελώς ανυποψίαστη για οτιδήποτε. Για καλή της τύχη όμως ένας από τους μικροπωλητές έτυχε να αντιληφθεί ότι οι δύο νεαροί που άρχισαν να την ακολουθούν ήταν ύποπτοι. Και άκουσε που συζητούσαν σχεδιάζοντας, ο ένας να της τραβήξει τα μαλλιά, ο δεύτερος να την χτυπήσει στο πρόσωπο και όταν αυτή αιφνιδιαστεί και τα χάσει ο πρώτος να της αρπάξει το τσαντάκι που κρατούσε στα χέρια της!

Σχεδίαζαν να την χτυπήσουν και να αρπάξουν το τσαντάκι της, αλλά «έφαγαν» το ξύλο της χρονιάς τους
Οι δύο δράστες πλησίασαν απειλητικά τη γυναίκα τη στιγμή που είχε σταθεί μπροστά από πάγκο μικροπωλητή και γέμιζε μια τσάντα με μήλα ενώ είχε βάλει το τσαντάκι στη μασχάλη της. Τη στιγμή όμως που πήγαν να επιχειρήσουν το «χτύπημά» τους, ο μικροπωλητής επιτέθηκε και στους δύο χτυπώντας τους στην πλάτη με τα χέρια του! Αποτέλεσμα ήταν να αιφνιδιαστούν τελικά οι δράστες ενώ αμέσως αντελήφθησαν περί τίνος επρόκειτο και οι υπόλοιποι μικροπωλητές οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον συνάδελφό τους. Στο σημείο της λαϊκής αγοράς επικράτησε «μάχη» για μερικά δευτερόλεπτα. Όμως βλέποντας ότι …δεν γλιτώνουν εύκολα, οι επίδοξοι ληστές αποφάσισαν να το βάλουν στα πόδια εγκαταλείποντας την προσπάθειά τους. Όσο για την γυναίκα, γλίτωσε από εκεί που δεν το περίμενε αφού ακόμα κι αν οι δράστες δεν κατάφερναν να κλέψουν το τσαντάκι της με τα χρήματα, σίγουρα θα την είχαν τραυματίσει.