Συναγερμός στην Ηλιούπολη – Κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

14.09.2020 / 16:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÅÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÐÁÍÅÍÁÑÎÇ ÔÙÍ ÂÑÅÖÏÍÇÐÉÁÊÙÍ ÓÔÁÈÌÙÍ ÁÐÏ 1ç ÉÏÕÍÇ ÐÏÕ ÎÅÊÉÍÅÉ Ç 4ç ÖÁÓÇ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÁÐÏ ÔÏN COVID-19

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού έχουμε σε ιδιωτική βρεφονηπιακό σταθμό στην Ηλιούπολη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί σε γονείς μαθητών κι εργαζόμενους σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην Ηλιούπολη καθώς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από μητέρα μαθητή, ότι τόσο η ίδια, όσο και ο τρίχρονος γιος της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Με τη σειρά της οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους γονείς όλων των παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα με το τρίχρονο αγόρι, ώστε να μην προσέλθουν και να παραμείνουν στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο τμήμα παρέμεινε κλειστό όλη τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο οι υπόλοιπες τρεις τάξεις του βρεφονηπιακού σταθμού στην Ηλιούπολη λειτούργησαν κανονικά, με κάποια από τα αδέρφια των μαθητών του αποκλεισμένου τμήματος να προσέρχονται κανονικά για μάθημα.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Sputnik, νηπιαγωγοί του τρίχρονου αγοριού προσήλθαν στη σχολική μονάδα όπου και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά, ερχόμενοι σε επαφή με παιδιά και συναδέλφους. Η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε μεν από τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τους ζήτησε να επιστρέψουν στα πόστα τους πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα