Συνέλαβαν συνεργάτη γνωστού τραγουδιστή να σπάει αυτοκίνητα στην Ομόνοια! | dete

Συνέλαβαν συνεργάτη γνωστού τραγουδιστή να σπάει αυτοκίνητα στην Ομόνοια!

 

Μια πολύ περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή συνεργάτη πασίγνωστου τραγουδιστή αλλά και επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος αποκαλύφθηκε λίγο μετά την σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας στις 19 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για έναν 58χρονο ο οποίος ήταν στο παρελθόν συνεργάτης πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος. Μάλιστα ο 58χρονος θεωρείται πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 58χρονος, συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου για κλοπή τσάντας από ΙΧ στην περιοχή της Ομόνοιας. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε κοκαϊνη αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας για την ζύγιση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβαν ότι προσπάθησε να κλέψει μαζί με άλλο ένα άτομο μια τσάντα από ΙΧ παρκαρισμένο στην οδό Σωκράτους σπάζοντας το παρμπρίζ. Τον είδε όμως η ιδιοκτήτρια του ΙΧ και με την βοήθεια περαστικών του πήραν την τσάντα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας Ζ τον συνέλαβαν. Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είχε πάνω του περίπου 75 γραμμάρια κοκαϊνης, μια ζυγαριά ακριβείας και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις διασυνδέσεις του.

Πηγή: newsit.gr