Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου με τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ | dete

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλου με τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομική Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ Αργύριος Τζουβελέκης, συνοδευόμενος από τον πνευμονολόγο και γιατρό της κλινικής, Σάκη Παπαλεξάτο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του πνευμονολογικού τμήματος, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες.

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρόπουλος ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο, αλλά και με την 6 η Υγειονομική Περιφέρεια καταγράφονται οι ανάγκες προκειμένου να καταρτιστούν οι ανάλογες τεχνικές εκθέσεις με τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να αναζητηθούν τα ανάλογα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Συμφωνήθηκε από κοινού η συνεργασία να συνεχιστεί ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το ΠΠΝΠ και να συνεχίσει να προσφέρει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες πολίτες.