Παρασκευή, 7.05.2021, 4:54 μμ

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας με τον Σύλλογο Βενζινοπωλών

16.10.2020 / 14:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1

Εν όψει της έναρξης διάθεσης Πετρελαίου Θέρμανσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020,  με  πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά, ενημερωτική συνάντηση με το  Σύλλογο Βενζινοπωλών Αιτωλοκαρνανανίας-Λευκάδας.

Οι βενζινοπώλες ενημερώθηκαν από τη  Διευθύντρια Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νιας Ειρήνη  Καραθανάση και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου Νικόλαο Πανταζόπουλο, για τα απαραίτητα συνοδευτικά διακίνησης και τον τρόπο παράδοσης του πετρελαίου στον καταναλωτή. Παράλληλα έγινε αναφορά στους προγραμματισμένους ελέγχους στα πρατήρια και στα βυτία μεταφοράς υγρών καυσίμων, για την προστασία της αγοράς στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Δημοσθένης Κακούρης ευχαρίστησε για την ενημερωτική συνάντηση και κατέθεσε την ικανοποίηση του για τη στήριξη που παρέχεται στον κλάδο των βενζινοπωλών από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Π.Δ.Ε. 

Απαντώντας η κ. Σαλμά δήλωσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενδιαφέρεται για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών του κλάδου και είναι διατεθειμένη να συνδράμει στην κατεύθυνση στήριξης του, που κατ’ επέκταση συμβάλλει στην στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα