Συνάντηση-συζήτηση στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας για την προστασία της κατοικίας

Αντιπροσωπεία της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12, όπου στην αίθουσα Συγκεντρώσεων του 1ου ορόφου του ταχυρρύθμου θα υπάρξει συνάντηση-συζήτηση για την «ΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ».

Στην ανανκοίνωσή του το Σωματείο «Ιπποκράτης» χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή, τονίζοντας:

«Μια πρωτοβουλία Πάρα πολύ σωστή και επίκαιρη

Δεδομένου ότι:

Το αμέσως επόμενο  διάστημα μπαίνουν σε εφαρμογή οι κυβερνητικές αποφάσεις για τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, μια διαδικασία που προσδοκά να φέρει στα ταμεία των τραπεζών και όχι μόνον, μέσα στο 2018, περί τα 5 δις.

Οι ΑΠΕΙΛΕΣ σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, η διαδικασία των  ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πολλά άλλα, προαναγγέλλουν ένα ΝΕΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΠΙΟ για την κοινωνία μας, ένα τοπίο σαφώς εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που είχαμε μέχρι σήμερα, όπου προστατευόταν η πρώτη κατοικία.

Δυστυχώς το προεκλογικό σύνθημα των σημερινών κυβερνώντων, «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ στα χέρια ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ», με τις  κυβερνητικές τους αποφάσεις πολύ σύντομα θα γίνει «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ στα ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ».»