Συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Α. Μητρόπουλο και τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ν. Κοτρωνιά | dete

Συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Α. Μητρόπουλο και τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ν. Κοτρωνιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δριβίλας Δημήτριος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και ο κ. Αλεξόπουλος τους συνεχάρη ενώ τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας αλλά και η ασφάλεια των πολιτών, η μείωση της παραβατικότητας κλπ.

Η άψογη συνεργασία της Π.Ε. Αχαΐας και της Ελληνικής Αστυνομίας είναι προσανατολισμένη στην πρόληψη και διασφάλιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών » υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος και τόνισε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας Δημήτριος τους συνεχάρη και αυτός με τη σειρά αναγνωρίζοντας τη νευραλγικότητα των θέσεων τους λόγω της προηγούμενης θητεία του σαν Αντιστράτηγος ε.α και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους .