Συμφωνική ορχήστρα «κοψοχολιάζει» γυναίκα που είχε... αποκοιμηθεί σε συναυλία

Αν η μουσική αυτού του είδους σε νανουρίζει, καλύτερα να αποφεύγεις τις συναυλίες

Η κλασική και νεοκλασική μουσική θεωρείται από πολλούς ιδανική για χαλάρωση, «αποφόρτιση», ξεκούραση και... ύπνο.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό εάν βρίσκεσαι σε συναυλία και καταλήξεις να αποκοιμηθείς κατά λάθος, αφού η παραμικρή εναλλαγή στη σύνθεση μπορεί να σε ξυπνήσει με αρκετά απότομο τρόπο, με αποτέλεσμα να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια γυναίκα που παρακολουθούσε πρόσφατα μια συναυλία συμφωνικής ορχήστρας στην Καλιφόρνια. Μια απότομη εναλλαγή στη μελωδία του χοροδράματος του Στραβίνσκι «Το πουλί της φωτιάς» την... κοψοχόλιασε για τα καλά, με αποτέλεσμα να αφήσει μια αρκετά εντυπωσιακή κραυγή που έγινε φυσικά αντιληπτή από μουσικούς και κοινό.
Το αστείο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε σε βίντεο, με το κλιπ της δυνατής κραυγής της γυναίκας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και το κοινό σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις έχει τη φήμη ότι είναι κάπως σνομπ, οι συγκεκριμένοι θεατές όχι μόνο δεν επέπληξαν τη γυναίκα για τη φασαρία αλλά αντίθετα βρηκαν την παρέμβασή της άκρως... διασκεδαστική.

Το ίδιο ίσχυε και για τους μουσικούς της ορχήστρας, που δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την κραυγή: Απλώς χαμογέλασαν και συνέχισαν την απολαυστική συναυλία.