ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΒΟΤΣΗ: “Ο θεός τους ας τους συγχωρέσει, εγώ όχι” | dete

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΒΟΤΣΗ: "Ο θεός τους ας τους συγχωρέσει, εγώ όχι"

25 χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα , από την μαύρη ημέρα για την Αχαϊκή Πρωτεύουσα, από την 19η Απριλίου του 1991, όπου ο θάνατος «σκορπίστηκε» στην οδό Βότση, όταν εκρηκτικός μηχανισμός που μετέφερε αλλοδαπός εξερράγη στο ισόγειο πολυκατοικίας στον αριθμό 14, κόβοντας το νήμα της ζωής για έξι Πατρινούς και σκορπούσε το φόβο στην Πάτρα.

Ο Πατρινός Σπύρος Βέρροιος, που κάθε χρόνο δίνει το παρών στο Μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, θυμάται …θυμάται τις πρώτες στιγμές που αντίκρισε στο σημείο του «θανάτου». Ήταν ο πρώτος που μετέφερε άψυχα σώματα και τραυματίες από το κτήριο που είχε «βομβαρδιστεί»…και η δήλωση του συγκλονίζει " Στο όνομα ποιας θρησκείας ή ποιας ιδεολογίας, ορισμένοι μισάνθρωποι αφαίρεσαν την ζωή αγαπημένων μας ανθρώπων. Ο Θεός τους ας τους συγχωρήσει, εγώ όχι"

Οι νεκροί είναι: Γιάννης Καυκάς 25 χρόνων, Όλγα Σταγγαλινού 25 χρόνων, Δημήτρης Σεϊτανίδης 23 χρόνων,Γεωργία Βέρρα 24 χρόνων,  Γιώργος Παπασωτηρόπουλος 58 χρόνων και Βασίλης Κυριακόπουλος 53 χρόνων.