ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ: “Αν ήμουν αυτές τις μέρες στην Πόλη θα βρισκόμουν κι εγώ στο Reina – Είναι το αγαπημένο μου μέρος”! | dete

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ: "Αν ήμουν αυτές τις μέρες στην Πόλη θα βρισκόμουν κι εγώ στο Reina - Είναι το αγαπημένο μου μέρος"!

Συγκλονισμένος ο γνωστός Πατρινός ερασιτέχνης ηθοποιός Ευάγγελος Μιχάλης από το μακελειό στο διάσημο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης. Ήταν το αγαπημένο του μέρος και μάλιστα όπως αποκαλύπτει αν ήταν αυτές τις μέρες στην Πόλη θα ήταν η πρώτη του επιλογή για την γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Διαβάστε τί γράφει για την εμπειρία του και πώς περιγράφει το "φρούριο" κλαμπ το οποίο τελικά μετατράπησε σε ομαδικό τάφο! 

"Συγκλονίστηκα με το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη με 39 νεκρούς και 69 τραυματίες μόνο και μόνο γιατί κάποιος αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής με έτσι θέλω ... για τον Αλλάχ, τον Βούδα τον Χριστό κτλ.
Συγκλονίστηκα γιατί αν ήμουν στην Κωνσταντινούπολη εκείνη την ημέρα θα ήμουν στο Club Reina από τα αγαπημένα μου μέρη στην Πόλη που πήγα ξανά και ξανά όταν την επισκεύφτηκα. Πρωτοπήγα εκεί το 2005 ... τα μέτρα ασφαλείας πρωτόγνωρα. Θα πω ότι είμασταν οι μόνοι 4 ξένοι που πέρασαν την πόρτα του Reina και αυτό γιατί ο ένας από τους 6 πορτιέρηδες με ρώτησε αν ήμασταν Έλληνες όταν μας άκουσε να μιλάμε. Του είπα ναι, μου είπε περάστε. Όταν περάσαμε υπήρχε σύστημα ανίχνευσης μετάλλου όπως στ' αεροδρόμια κατεβαίνοντας έναν διαδρομο για να βγούμε στον εξωτερικό χώρο περάσαμε πάλι από έλεγχο πάλι με την ίδια διαδικασία, πορτιέρηδες σαν ''ντουλάπες'' που οπλοφορούσαν ανοιχτά, ανιχνευτές μετάλλων και σωματικός έλεγχος αν δεν πέρναγες από τον ανιχνευτή. Βγαίνοντας στον εξωτερικό χώρο που Club έμεινα άφωνος από τον χώρο και την πολυτέλεια του μαγαζιού. Από την μεριά της θάλασσας ένα σκάφος τύπου Miami Vice πήγαινε πέρα δόθε και φυλούσε το μαγαζί ... και χθές μαθαίνεις ότι έγινε μακελειό σ' αυτό το μαγαζί με αυτή την ασφάλεια. Αν έγινε εκεί που δύναται να είσαι ασφαλής ;;; που μπορείς να πας χωρίς να πάθεις κάτι ;;;
Ας αναπαύσει ο θεός τις ψυχές τους που το μόνο κακό που έκαναν ήταν ότι άλλαξαν τον χρόνο με γέλια και χαρά".

Ο γνωστός Πατρινός Ευάγγελος Μιχάλης

Η επίθεση στο κλαμπ από τις κάμερες ασφαλείας