Συγκέντρωση πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης στη Βουλή το απόγευμα | dete

Συγκέντρωση πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης στη Βουλή το απόγευμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις 18:00 το απόγευμα έξω απο τη Bουλή θα πραγματοποιήσουν πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης που από τις 10 Φεβρουαρίου βρίσκονται στον "αέρα" καθώς αντί μονιμότητας βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία με την οποία θα δοθεί παράταση του εργασιακού τους βίου μέχρι τα οικονομικά της χώρας και η Τρόικα φυσικά,επιτρέψουν την μονιμοποίησή τους.

Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, " Με δεδομένη την επιτηδευμένη μάλλον ασάφεια των πληροφοριών και έχοντας κατά νου ότι είναι καλύτερο να προλαμβάνουμε τις εξελίξεις, παρά να τρέχουμε πίσω τους, σας καλούμε έστω κι αυτήν την ύστατη στιγμή, να οργανωθείτε όσο το δυνατόν
καλύτερα και όσοι μπορέσετε να παρευρεθείτε σε ειρηνική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας" και συμπληρώνουν πως, "Στόχος να αναδείξουμε άλλη μια φορά την καταστρατήγηση του νόμου, το αίσθημα εξαπάτησης που μας διακατέχει και την εργασιακή μας απαξίωση. Η στάση μας θα είναι ειρηνική, κόσμια και αξιοπρεπής,όπως ακριβώς και το λειτούργημα που ασκούμε".