Στο σανίδι η Λίνα Σακκά ως sexy βαμπίρ | dete

Στο σανίδι η Λίνα Σακκά ως sexy βαμπίρ

Κερδίζει τις εντυπώσεις επί σκηνής με τον νέο της ρόλο. Ο λόγος για τη Λίνα Σακκά, η οποία υποδύεται το σέξι βαμπίρ στο έργο «Δράκουλας» του Μπραμ Στόουκερ, που ανεβαίνει εδώ και λίγο καιρό στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Στην προχθεσινή επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσε το «παρών» πλήθος καλλιτεχνών και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τη σκοτεινή ερμηνεία της όμορφης ηθοποιού, αλλά και για την εμπνευσμένη σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα. Η ηρωίδα της Λίνας Σακκά, η Μίνα, είναι η αρραβωνιαστικιά του Τζόναθαν (Κωστής Μπούτας), ο οποίος είναι δικηγόρος και στέλνεται από την Αγγλία για να κάνει επιχειρήσεις με τον Κόμη Δράκουλα. Μπαίνει όμως στο στόχαστρο του τελευταίου, που τη θέλει στον κόσμο των ζωντανών νεκρών.

Το σκηνικό διαμορφώνεται σαν σε ναυάγιο μέσα στο νερό, ενώ στον προθάλαμο της παράστασης εξελίσσεται ένα παράλληλο εικαστικό δρώμενο, εμπνευσμένο από τη θεματολογία του έργου, που εκτός από τον έρωτα, την ποίηση και την αιώνια δίψα για ζωή είναι και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.