Στο πλευρό των εργαζομένων των Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος | dete

Στο πλευρό των εργαζομένων των Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την αγάπη του, τις ευχαριστίες του, τις θερμές ευχές και προσευχές του, προς το Διοικητικό, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και προς όλους τους εργαζομένους των Νοσοκομείων μας, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν όλες αυτές τις ημέρες για την αντιμετώπιση της ιώσεως του κοροναιού και γενικώτερα για την προσφορά και υπηρεσία τους στην κοινωνία μας, με έγγραφο που απέστειλε προς τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφερείας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Ιωάννη Καρβέλη.
Με εντολή του Σεβασμιωτάτου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ετελέσθησαν και τελούνται καθημερινά, παρακλήσεις και δεήσεις προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα για ενίσχυση όλων των εργαζομένων στο σύστημα της Υγείας και ίαση των ασθενούντων αδελφών μας.

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ.

 

Αγαπητέ μου κ. Διοικητά,

 

Κατ' αυτόν τον καιρό, που ευρίσκεσθε ως Υπηρεσία μπροστά στα γνωστά θέματα και προβλήματα σχετικά με την ίωση του κοροναιού, αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνήσω εν αγάπη μαζί Σας και να εκφράσω για μια ακόμη φορά, τις θερμές ευχές διά την ενίσχυση παρά Κυρίου Υμών προσωπικώς, των συνεργατών Σας και του προσωπικού των Νοσηλευτικών μας Ιδρυμάτων, Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και πάντων των εργαζομένων εις αυτά.
Σας συνοδεύουν όλους Σας, οι ευχαριστίες μας δι' ο,τι κάνετε, η θερμή προσευχή μας και οι δεήσεις προς Κύριον, όπως συμβαίνει πάντοτε, ιδιαιτέρως όμως τώρα κατά την δύσκολη αυτή περίοδο.
Επίσης, δεόμεθα του Κυρίου, εκ βάθους ψυχής, είτε κατ' ιδίαν προσευχόμενοι, είτε λειτουργούντες και εν Εκκλησίαις δεόμενοι, υπέρ της κατά Θεόν βοηθείας και ιάσεως των εν ασθενείαις αδελφών ημών.

 

Σας ασπάζομαι εν Κυρίω
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

 

+Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ