ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ – Έκαναν ασκήσεις πιλάτες σε κηδεία!!! – Απίστευτο τρελό σκηνικό από δυο γυναίκες γνωστών πατρινών | dete

ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ - Έκαναν ασκήσεις πιλάτες σε κηδεία!!! - Απίστευτο τρελό σκηνικό από δυο γυναίκες γνωστών πατρινών

 

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά στην Πάτρα, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί πατρινοί, μεταξύ των οποίων αρκετοί επώνυμοι και επώνυμες , για να πουν το στερνό «αντίο» σε  έναν 60χρονο .

Αμέσως μετά την ταφή η οικογένεια του εκλιπόντος κάλεσε όσους έδωσαν το παρών στο ύστατο χαίρε προς τον άνθρωπό τους, να περάσουν στο κυλικείο του κοιμητηρίου για να τους παραθέσουν καφέ.

Λίγη ώρα αφότου έγινε το προβλεπόμενο σερβίρισμα, η σύζυγος ενός εκ των πλέον γνωστών πατρινών, απευθυνόμενη μεγαλόφωνα σε μια από τις κοπέλες του κυλικείου, τη ρώτησε αν μπορεί να της πάει ένα σκουπόξυλο.

Η σερβιτόρα την ενημέρωσε , πως εάν έχει χυθεί κάτι στο πάτωμα, θα φροντίσει αμέσως το κατάστημα να καθαριστεί , για να εισπράξει την απάντηση» άστο θα το κανονίσω εγώ».

Στη συνέχεια , η γνωστή πατρινή και σύζυγος επίσης προβεβλημένου επί χρόνια πατρινού, σηκώθηκε ρώτησε ποιος είναι ο υπεύθυνος του καταστήματος και όταν της τον υπέδειξαν, απευθύνθηκε σε αυτόν, ζητώντας του πάλι να της δώσει ένα σκουπόξυλο.

Η απάντηση που πήρε ήταν ίδια ακριβώς με αυτή που είχε λάβει από την σερβιτόρα, «κυρία μου αν έχει χυθεί κάτι εκεί που κάθεστε να το καθαρίσουμε αμέσως».

Αυτή τη φορά όμως η κυρία αντέδρασε λέγοντάς του «δεν βρίσκω άκρη με σένα χριστιανέ μου, θέλω να δείξω μια άσκηση πιλάτες στη φίλη μου με την οποία κάθομαι μαζί στο τραπέζι».

Να σημειωθεί πως η φίλη της κυρίας είναι επίσης σύζυγος πασίγνωστου προσώπου στην Αχαΐα και ιδιαίτερα προβεβλημένου.

Ο υπεύθυνος του κυλικείου στο κοιμητήριο του Άγιου Μηνά, άκουσε έκπληκτος το λόγο για τον οποίο μεγαλόφωνα του εξήγησε η επώνυμη πως θέλει το σκουπόξυλο και μόλις ξεπέρασε τον αρχικό αιφνιδιασμό φρόντισε να της υπενθυμίσει πως βρίσκεται σε ένα χώρο όπου κάποιοι προσφέρουν καφέ και λίγο νωρίτερα έθαψαν τον άνθρωπό τους.

Η επώνυμη κυρία , του επώνυμου κυρίου, , σηκώθηκε από το τραπέζι και μαζί με την επώνυμη φίλη και σύζυγο επίσης επωνύμου πατρινού, βγήκαν έξω όπου έκπληκτοι κάποιοι από τους αποχωρούντες ,τις είδαν λίγο αργότερα να έχουν βρει ένα ξύλο το οποίο είχαν πάρει από αποθηκευτικό χώρο του κοιμητηρίου και η  μία να δείχνει στην άλλη πόσο απλά γίνονται ασκήσεις πιλάτες με σκουπόξυλο.